Новини

< Назад
19.10.2022

Участие на Alorica в Благоевград - Виж бъдещето си: Запознай се с Индустрията на знанието

Alorica e иновативна BPO (Аутсорсинг) компания, която има основен фокус в обслужването на клиенти. Наша превилегия е да работим с над 250+ клиента и 100 000+ служители на глобално ниво, които преодоляват всяко предизвикателство. Компанията е създадена през 1999 година в Северна Америка, а първата локация в Европа отваря в София, България през 2018 година. Към момента имаме над 1400+ служители, които работят на територията на България. През 2020 година успяхме дададем възможност за работа на 850 човека, като и към момента продължаваме да се разрастваме. Разнообразното ни портфолио от клиенти предоставя и различни възможности за нашите настоящи и бъдещи служители – обучения при стартиране на нова позиция, последващи обучения, развитие и кариера и дуги придобивки.

Ела на 9-ти октомври в Мюнхен и нашият екип, койтп търси таланти всеки ден ще може да ти разкаже повече за нас, възможностите, които предлагаме, а ти ще може да ни зададеш въпроси, които те вълнуват!

Стани част от екипа на Alorica и кандидатставай на: Search Jobs - Alorica Careers (oraclecloud.com)

Alorica e иновативна BPO (Аутсорсинг) компания, която има основен фокус в обслужването на клиенти. Наша превилегия е да работим с над 250+ клиента и 100 000+ служители на глобално ниво, които преодоляват всяко предизвикателство. Компанията е създадена през 1999 година в Северна Америка, а първата локация в Европа отваря в София, България през 2018 година. Към момента имаме над 1400+ служители, които работят на територията на България. През 2020 година успяхме дададем възможност за работа на 850 човека, като и към момента продължаваме да се разрастваме. Разнообразното ни портфолио от клиенти предоставя и различни възможности за нашите настоящи и бъдещи служители – обучения при стартиране на нова позиция, последващи обучения, развитие и кариера и дуги придобивки.Ела на 9-ти октомври в Мюнхен и нашият екип, койтп търси таланти всеки ден ще може да ти разкаже повече за нас, възможностите, които предлагаме, а ти ще може да ни зададеш въпроси, които те вълнуват!Стани част от екипа на Alorica и кандидатставай на: Search Jobs - Alorica Careers (oraclecloud.com)