Новини

< Назад
19.10.2022

Участие на A Data Pro в Благоевград - Виж бъдещето си: Запознай се с Индустрията на знанието

Updata One е общност, която съчетава опита и know how на четири компании в сферата на бизнес разузнаването с общата цел да предоставя повече сигурност в свят, управляван от данните. Ние даваме възможност на лидерите да вземат добре информирани решения, като им предоставяме достъп до ценни ресурси и знание. Ние в групата компании Updata One, вярваме, че общите ни ценности са добра основа за партньорство и изграждане на стабилна общност. Нашата ценност е достоверността на информацията, с която работим, и знанието, което даваме на нашите клиенти. В Updata One работят над 500 души, базирани в 5 офиса в страната (София, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Враца) или дистанционно, по целия свят.

Една от компаниите в Updata One е A Data Pro -  международна компания, специализирана в медийните и бизнес анализи, както и всичко, свързано с обработка на данни и информация, с над 20-годишна история. Чрез използване на съвременни технологии, А Data Pro създава персонализирани решения за данни и информация на всеки клиент. Компанията има активни 700+ проекта, а по тях работят служители от 34 държави.

Updata One е общност, която съчетава опита и know how на четири компании в сферата на бизнес разузнаването с общата цел да предоставя повече сигурност в свят, управляван от данните. Ние даваме възможност на лидерите да вземат добре информирани решения, като им предоставяме достъп до ценни ресурси и знание. Ние в групата компании Updata One, вярваме, че общите ни ценности са добра основа за партньорство и изграждане на стабилна общност. Нашата ценност е достоверността на информацията, с която работим, и знанието, което даваме на нашите клиенти. В Updata One работят над 500 души, базирани в 5 офиса в страната (София, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Враца) или дистанционно, по целия свят.Една от компаниите в Updata One е A Data Pro -  международна компания, специализирана в медийните и бизнес анализи, както и всичко, свързано с обработка на данни и информация, с над 20-годишна история. Чрез използване на съвременни технологии, А Data Pro създава персонализирани решения за данни и информация на всеки клиент. Компанията има активни 700+ проекта, а по тях работят служители от 34 държави.