Новини

< Назад
14.08.2022

Тихомир Христозов - От Харманли до Холивуд!

Как се стига от Харманли до Холивуд?

Поредната история, която показва, че човек може да успее в България

Bulgaria wants you продължава да ви показва героите в поредицата „21 Причини“. Следващият от тях е Тихомир Христозов - композитор, звуков дизайнер, който е роден в Харманли, но покорява Холивуд. “Жената чудо”, “Годзила”, “Междузвездни войни” и “Червената лястовица” са само част от заглавията на емблематичните филми, върху които е работил.

Какво е чувството да обработваш музиката на един от най-добрите композитори в света? И какъв е пътят, който трябва да извървиш, за да стигнеш от Харманли до Холивуд с творчеството си? 

Отговорите ни дават Дани и Жани в своите поредица, която ни показва хората, които избраха България пред чужбина.

Тихомир Христозов - От Харманли до Холивуд! - YouTube

Как се стига от Харманли до Холивуд?Поредната история, която показва, че човек може да успее в БългарияBulgaria wants you продължава да ви показва героите в поредицата „21 Причини“. Следващият от тях е Тихомир Христозов - композитор, звуков дизайнер, който е роден в Харманли, но покорява Холивуд. “Жената чудо”, “Годзила”, “Междузвездни войни” и “Червената лястовица” са само част от заглавията на емблематичните филми, върху които е работил.Какво е чувството да обработваш музиката на един от най-добрите композитори в света? И какъв е пътят, който трябва да извървиш, за да стигнеш от Харманли до Холивуд с творчеството си? Отговорите ни дават Дани и Жани в своите поредица, която ни показва хората, които избраха България пред чужбина.Тихомир Христозов - От Харманли до Холивуд! - YouTube