Новини

< Назад
28.11.2023

„Стария чинар“ домакин на Bulgaria Wants You

Стария чинар

Ресторантите „Стария чинар“ подкрепят форума на Bulgaria Wants You, който ще се проведе във Варна на 2 декември.

Събитието ще бъде в морската столица за втори път и ще събере на едно място успешни представители на българския бизнес, които ще предложат на посетителите реални възможности за живот и кариера в България. По традиция, звездни лектори и топ мениджъри на компании ще представят пред публиката своите вдъхновяващи истории. 

Партньорите на Bulgaria Wants You – „Стария чинар“ вярват, че правилната рецепта за щастлив живот у дома започва от личния пример. Те припознават мисията на платформата и вярват, че както добрата гозба, така и доброто качеството и стандарт на живот, са постижими само с правилните съставки. 

Историята на веригата ресторанти „Стария чинар“ започва през 2003 г. от вековен чинар, под сянката на който се намира и първото им заведение във Варна. Оттогава насам бизнесът им се разраства и днес те имат пет ресторанта – четири в морската столица, един в сърцето на София, като се очаква скоро локациите в града да бъдат две. Те съхраняват духа на българщината и го предават на своите клиенти чрез ястия, характерни за страната ни, сервирани в автентична атмосфера.

Екипът на „Старият чинар“ вярва, че България е мястото, където традиционното и модерното могат да съществуват ръка за ръка и че развитието на българския бизнес, във всичките му сфери, зависи най-вече от хората. 

Днес там работят над 300 души, голяма част, от които, българи, върнали се от чужбина и намерили отново щастието си в родината.

„Старият чинар“ е мястото, където всеки може да се срещне с корените си и да прекара хубаво време в компанията на любимите си хора. 

Кариерното изложение „Варна: Кариера и живот – защо в  България“ е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0 

Ресторантите „Стария чинар“ подкрепят форума на Bulgaria Wants You, който ще се проведе във Варна на 2 декември.Събитието ще бъде в морската столица за втори път и ще събере на едно място успешни представители на българския бизнес, които ще предложат на посетителите реални възможности за живот и кариера в България. По традиция, звездни лектори и топ мениджъри на компании ще представят пред публиката своите вдъхновяващи истории. Партньорите на Bulgaria Wants You – „Стария чинар“ вярват, че правилната рецепта за щастлив живот у дома започва от личния пример. Те припознават мисията на платформата и вярват, че както добрата гозба, така и доброто качеството и стандарт на живот, са постижими само с правилните съставки. Историята на веригата ресторанти „Стария чинар“ започва през 2003 г. от вековен чинар, под сянката на който се намира и първото им заведение във Варна. Оттогава насам бизнесът им се разраства и днес те имат пет ресторанта – четири в морската столица, един в сърцето на София, като се очаква скоро локациите в града да бъдат две. Те съхраняват духа на българщината и го предават на своите клиенти чрез ястия, характерни за страната ни, сервирани в автентична атмосфера.Екипът на „Старият чинар“ вярва, че България е мястото, където традиционното и модерното могат да съществуват ръка за ръка и че развитието на българския бизнес, във всичките му сфери, зависи най-вече от хората. Днес там работят над 300 души, голяма част, от които, българи, върнали се от чужбина и намерили отново щастието си в родината.„Старият чинар“ е мястото, където всеки може да се срещне с корените си и да прекара хубаво време в компанията на любимите си хора. Кариерното изложение „Варна: Кариера и живот – защо в  България“ е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0