Новини

< Назад
18.05.2023

Станислава Армутлиева е лектор на „Кариера и живот – защо в България?“

Най-мащабното кариерно събитие на Bulgaria wants you за 2023 г. ще бъде в София на 11 юни. „Кариера и живот – защо в България?“ ще се състои в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк и ще събере на едно място най-отговорните работодатели от страната.

От платформата официално обявяват и първия си специален гост-лектор на събитието – Станислава Армутлиева. Тя е основател и управляващ директор на някои от най-успешните музикални компании у нас като Вирджиния Рекърдс и Анимато Мюзик Пъблишинг. Същевременно е експерт на международно ниво във всички дейности в областта на музикалния бизнес – продуциране, менажиране, администриране на авторски и сродни права, маркетинг на музикални продукти и събития, дигитална дистрибуция на музикално съдържание и др.

България не просто има нужда от образовани, ентусиазирани и отворени към света млади хора, които искат и могат да я променят, България е пълна с възможности за развитието на такива хора. Моята история е резултат на осъзнат избор да остана тук. С радост ще я споделя“ коментира пред платформата Bulgaria wants you Станислава Армутлиева.

Събитието „Кариера и живот – защо в България“ е напълно безплатно, но изисква регистрация на сайта на платформата.

„Целта на форума е да мотивира присъстващите да се развиват у нас и да ги запознае с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно: „Намери причина да останеш“ разказва един от съоснователите на платформата Андрей Арнаудов.

Ден по-късно, на 12 юни (понеделник), кариерният форум логично ще прелее в Национална дискусия под надслов „Демографията няма цена“, където ще се постави акцент върху предизвикателствата пред пазара на труда у нас и възможните решения за овладяване на негативните демографски тенденции. Форумът се провежда за втора поредна година под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова и ще събере на едно място представители на бизнеса, изпълнителната и законодателната власт, синдикати, експерти и обществени личности. Негови организатори са Движението за национална кауза (ДНК), Economic.bg и платформата Bulgaria wants you.

Най-мащабното кариерно събитие на Bulgaria wants you за 2023 г. ще бъде в София на 11 юни. „Кариера и живот – защо в България?“ ще се състои в зала „Джон Атанасов“ на София Тех Парк и ще събере на едно място най-отговорните работодатели от страната.От платформата официално обявяват и първия си специален гост-лектор на събитието – Станислава Армутлиева. Тя е основател и управляващ директор на някои от най-успешните музикални компании у нас като Вирджиния Рекърдс и Анимато Мюзик Пъблишинг. Същевременно е експерт на международно ниво във всички дейности в областта на музикалния бизнес – продуциране, менажиране, администриране на авторски и сродни права, маркетинг на музикални продукти и събития, дигитална дистрибуция на музикално съдържание и др.България не просто има нужда от образовани, ентусиазирани и отворени към света млади хора, които искат и могат да я променят, България е пълна с възможности за развитието на такива хора. Моята история е резултат на осъзнат избор да остана тук. С радост ще я споделя“ коментира пред платформата Bulgaria wants you Станислава Армутлиева.Събитието „Кариера и живот – защо в България“ е напълно безплатно, но изисква регистрация на сайта на платформата.„Целта на форума е да мотивира присъстващите да се развиват у нас и да ги запознае с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно: „Намери причина да останеш“ разказва един от съоснователите на платформата Андрей Арнаудов.Ден по-късно, на 12 юни (понеделник), кариерният форум логично ще прелее в Национална дискусия под надслов „Демографията няма цена“, където ще се постави акцент върху предизвикателствата пред пазара на труда у нас и възможните решения за овладяване на негативните демографски тенденции. Форумът се провежда за втора поредна година под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова и ще събере на едно място представители на бизнеса, изпълнителната и законодателната власт, синдикати, експерти и обществени личности. Негови организатори са Движението за национална кауза (ДНК), Economic.bg и платформата Bulgaria wants you.