Новини

< Назад
29.03.2023

Специализиран детски кът на събитието Лондон: Кариера и живот – защо в България?

Събитието „Лондон: Кариера и живот – защо в България?“ се очаква да се превърне в един от най-големите кариерни форуми на Острова. Очакваме над 1000 посетители.

Форумът ще се проведе в зала Ondaatje Theatre of the Royal Geographical Society (1 Kensington Gore, London SW7 2AR’).

По време на събитието ще има и специално обособен детски кът, където всяко дете ще може да се забавлява, докато родителите му спокойно разговарят с работодателите и се наслаждават на програмата.

Децата ще бъдат в добри ръце, ще играят, ще рисуват и ще се забавляват. Екипът на Bulgaria Wants You знае, че съчетанието между интересно събитие през почивните дни и време за семейството е трудно и затова се погрижи родителите да не чуват въпроса: Кога ще си ходим?! през няколко минути.

А същевременно ще надяваме да осигурим незабравимо преживяване за големите и малки членове на всяко българско семейство.     

Събитието „Лондон: Кариера и живот – защо в България?“ се очаква да се превърне в един от най-големите кариерни форуми на Острова. Очакваме над 1000 посетители.Форумът ще се проведе в зала Ondaatje Theatre of the Royal Geographical Society (1 Kensington Gore, London SW7 2AR’).По време на събитието ще има и специално обособен детски кът, където всяко дете ще може да се забавлява, докато родителите му спокойно разговарят с работодателите и се наслаждават на програмата.Децата ще бъдат в добри ръце, ще играят, ще рисуват и ще се забавляват. Екипът на Bulgaria Wants You знае, че съчетанието между интересно събитие през почивните дни и време за семейството е трудно и затова се погрижи родителите да не чуват въпроса: Кога ще си ходим?! през няколко минути.А същевременно ще надяваме да осигурим незабравимо преживяване за големите и малки членове на всяко българско семейство.