Новини

< Назад
13.03.2023

„София Тех Парк“ ще вземе участие в „Мениджър за един ден“

„Мениджър за един ден“ е инициатива, която цели да запознае младежи над 16 години с реалната работна атмосфера в различните компании. В рамките на събитието, което ще се проведе на 27 април, ще протече образователна програма, която ще разкаже на младежите за работните принципи, които трябва да следват и ще ги превърне в „мениджъри“.

„София Тех Парк“ ще бъде част от инициативата за поредна година. Екипът им ще запознае участниците, интересуващи се от бизнес, иновации и предприемачество, с дейностите и работата, която извършва екипът на научно-технологичния парк. Младежите ще могат да избират 3 от техните позиции - „Изпълнителен директор“, мениджър „Бизнес развитие“ и мениджър „Бизнес общност“.

По проектите в парка работят 11 високотехнологични лаборатории, а младите хора ще могат да видят суперкомпютър Discoverer, както и новата им прототипна лаборатория Creation Station.

В „София Тех Парк“, ще се проведе и събитието „Кариера и живот – защо в България“, организирано от Bulgaria wants you.  Датата 11 юни 2023 година е офциално обявена. На форума ще присъстват множество компании, които ще представят своята дейност, както и кариерните възможности, които предлагат. Входът за събитието „София: Кариера и живот – Защо в България?“ е свободен, но изисква предварителна регистрация. Ден по-късно на 12 юни ще се състои и голямата национална конференция „Демографията няма цена“.

„Мениджър за един ден“ е инициатива, която цели да запознае младежи над 16 години с реалната работна атмосфера в различните компании. В рамките на събитието, което ще се проведе на 27 април, ще протече образователна програма, която ще разкаже на младежите за работните принципи, които трябва да следват и ще ги превърне в „мениджъри“.„София Тех Парк“ ще бъде част от инициативата за поредна година. Екипът им ще запознае участниците, интересуващи се от бизнес, иновации и предприемачество, с дейностите и работата, която извършва екипът на научно-технологичния парк. Младежите ще могат да избират 3 от техните позиции - „Изпълнителен директор“, мениджър „Бизнес развитие“ и мениджър „Бизнес общност“.По проектите в парка работят 11 високотехнологични лаборатории, а младите хора ще могат да видят суперкомпютър Discoverer, както и новата им прототипна лаборатория Creation Station.В „София Тех Парк“, ще се проведе и събитието „Кариера и живот – защо в България“, организирано от Bulgaria wants you.  Датата 11 юни 2023 година е офциално обявена. На форума ще присъстват множество компании, които ще представят своята дейност, както и кариерните възможности, които предлагат. Входът за събитието „София: Кариера и живот – Защо в България?“ е свободен, но изисква предварителна регистрация. Ден по-късно на 12 юни ще се състои и голямата национална конференция „Демографията няма цена“.