Новини

< Назад
07.06.2023

Сименс Енерджи ще бъдат част от „София: Кариера и живот – защо в България?“

Siemens

Сименс Енерджи е история за това как се пише история. Компанията е част от семейството на Siemens и е световен лидер в сферата на енергетиката. Създават най-мощната газова турбина в света, която захранва с енергия над 300 000 домакинства, вписана дори в рекордите на Гинес.

Компанията работи по ключови проекти на енергийния пазар в страната и в чужбина, като едно от постиженията ѝ е изграждането на най-екологичната централа с комбиниран цикъл на производство в България.

Екипът на Сименс Енерджи България е част от 92 000-членния екип на компанията глобално, а обстановката във всеки работен ден е приятелска, уютна и интересна. Компанията цени своя екип и подхожда с доверие и разбиране към всеки един от тях, а средния стаж на служителите в нея е 12 години.

Сименс Енерджи България ще бъдат част от събитието на Bulgaria Wants You, на 11.06 в София Тех парк, където екип от специалисти ще посреща всеки, който търси своето развитие в сферата на енергетиката. Също така посетителите ще могат да се запознаят в детайли с програмата им „Siemens Energy Graduate, която предлага дългосрочна кариера на завършили инженери без опит, множество обучения и бонуси.

Открий своя старт в кариерата на енергетиката и не само със Сименс Енерджи България.

Екипът им търси точно теб!

Сименс Енерджи е история за това как се пише история. Компанията е част от семейството на Siemens и е световен лидер в сферата на енергетиката. Създават най-мощната газова турбина в света, която захранва с енергия над 300 000 домакинства, вписана дори в рекордите на Гинес.Компанията работи по ключови проекти на енергийния пазар в страната и в чужбина, като едно от постиженията ѝ е изграждането на най-екологичната централа с комбиниран цикъл на производство в България.Екипът на Сименс Енерджи България е част от 92 000-членния екип на компанията глобално, а обстановката във всеки работен ден е приятелска, уютна и интересна. Компанията цени своя екип и подхожда с доверие и разбиране към всеки един от тях, а средния стаж на служителите в нея е 12 години.Сименс Енерджи България ще бъдат част от събитието на Bulgaria Wants You, на 11.06 в София Тех парк, където екип от специалисти ще посреща всеки, който търси своето развитие в сферата на енергетиката. Също така посетителите ще могат да се запознаят в детайли с програмата им „Siemens Energy Graduate, която предлага дългосрочна кариера на завършили инженери без опит, множество обучения и бонуси.Открий своя старт в кариерата на енергетиката и не само със Сименс Енерджи България.Екипът им търси точно теб!