Новини

< Назад
03.06.2022

СЕМИНАР ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ СЪБИРА УСПЕШНИТЕ БЪЛГАРИ

След броени дни предстои да се проведе второто издание на Teen Power. Основателите на платформата Bulgaria wants you – Иван Христов и Андрей Арнаудов бяха сред първите лектори през 2021, когато събитието спечели приза „Събитие на годината“, а тази година – в него „влизат“ едни от най-обичаните и успешни личности, избрали за своята реализация и път именно България.

Сред гост лекторите тази година са Дарин Маджаров – създател на успешна образователна платформа, основателят на първата академия за видео игри и анимация– Антони Христов,  телевизионният и филмов продуцент Маги Халваджиян, който ще бъде лектор и на предстоящия на 9 юни форум „София: Живот и кариера - Защо в България?“, организиран от Bulgaria wants you, сдружение ДНК и economy.bg. За да разкаже своята история на успеха сред лекторите е и Даниела Милева, която само на 32 години вече заема позицията на старши мениджър в една от най-големите телекомуникационни компании у нас, след като избира да се върне в България завършвайки своето образование навън.

Събитието, което е посветено на младите хора на възраст от 13-19 години, е разделено на три тематични модула – „По пътя на успеха“, „Талантът като възможност и ограничение“ и „Живота извън зоната на комфорт“. Сред примерите за реализирали своя талант лектори са едни от най-успелите български актьори навън - Юлиан Костов – познат от хитовия сериал на „Shadow and bones” и Мария Бакалова. А в третия модул ще споделят своите вдъхновяващи истории за предизвикателствата и възможностите на живота извън зоната на комфорт – сноубордист N1 на България – Радослав Янков, 9-тия в световната ранглиста на кайтсърфинга Никола Абаджиев – Коки и Максим Иванов, който само на 16 години прекоси Атлантика за 105 дни заедно със своя баща, което го превърна в „Най-младият гребец в океан в света“.

Водещ на събитието, което тази година е под надслов – „Бъдещето принадлежи на теб!“ е кинорежисьорът Крис Захариев и дигитален водещ на ‚България търси талант“.

Тази година семинарът ще се проведе на 4 юни (събота) от 11 – 17 ч. в сградата на Международното Висше Бизнес Училище - гр. София, ул. Винсент ван Гог 7. Участието в събитието е напълно безплатно и ще се излъчва на живо във фейсбук.

След броени дни предстои да се проведе второто издание на Teen Power. Основателите на платформата Bulgaria wants you – Иван Христов и Андрей Арнаудов бяха сред първите лектори през 2021, когато събитието спечели приза „Събитие на годината“, а тази година – в него „влизат“ едни от най-обичаните и успешни личности, избрали за своята реализация и път именно България.Сред гост лекторите тази година са Дарин Маджаров – създател на успешна образователна платформа, основателят на първата академия за видео игри и анимация– Антони Христов,  телевизионният и филмов продуцент Маги Халваджиян, който ще бъде лектор и на предстоящия на 9 юни форум „София: Живот и кариера - Защо в България?“, организиран от Bulgaria wants you, сдружение ДНК и economy.bg. За да разкаже своята история на успеха сред лекторите е и Даниела Милева, която само на 32 години вече заема позицията на старши мениджър в една от най-големите телекомуникационни компании у нас, след като избира да се върне в България завършвайки своето образование навън.Събитието, което е посветено на младите хора на възраст от 13-19 години, е разделено на три тематични модула – „По пътя на успеха“, „Талантът като възможност и ограничение“ и „Живота извън зоната на комфорт“. Сред примерите за реализирали своя талант лектори са едни от най-успелите български актьори навън - Юлиан Костов – познат от хитовия сериал на „Shadow and bones” и Мария Бакалова. А в третия модул ще споделят своите вдъхновяващи истории за предизвикателствата и възможностите на живота извън зоната на комфорт – сноубордист N1 на България – Радослав Янков, 9-тия в световната ранглиста на кайтсърфинга Никола Абаджиев – Коки и Максим Иванов, който само на 16 години прекоси Атлантика за 105 дни заедно със своя баща, което го превърна в „Най-младият гребец в океан в света“.Водещ на събитието, което тази година е под надслов – „Бъдещето принадлежи на теб!“ е кинорежисьорът Крис Захариев и дигитален водещ на ‚България търси талант“.Тази година семинарът ще се проведе на 4 юни (събота) от 11 – 17 ч. в сградата на Международното Висше Бизнес Училище - гр. София, ул. Винсент ван Гог 7. Участието в събитието е напълно безплатно и ще се излъчва на живо във фейсбук.