Новини

< Назад
21.02.2023

Schneider Electric с втора умна фабрика

На първия за тази година кариерен форум „Кариера и живот – защо в България?“ личната си концепция за развитие в България представи Радослав Кошков - генерален мениджър на Schneider Electric.

Като гост-лектор той запозна публиката със своята история и трудните избори, които е трябвало да направи в кариерния си път. През цялото време мисълта, че може да помогне на България, ако остане и се развива именно тук, е била двигател на успешната му реализация.

Според Радослав Кошков възможностите за развитие в страната ни са изключително разнообразни и чрез работа от офиса хората могат да комуникират с чуждестранни компании и да се докосват до техните методи за развитие и реализация.

„Компаниите в България ти дават възможност да работиш в мултикултурна среда, да управляваш и кореспондираш с чуждестранни екипи, без да се налага да емигрираш“, каза още Кошков.

Доказателство, че с полагането на усилия, успехът не закъснява, е обособяването на втора умна фабрика в Европа, в град Пловдив, изцяло от българския екип на Schneider Electric.

По време на форума всички посетители имаха достъп по кариерния щанд на компанията. Там екипът им се погрижи да запознае всички с мисията си, възможностите за кариерно израстване в Schneider Electric и ключовото им мото: „Мечтай смело - планирането и поставянето на високи цели е задължителен елемент!“.

 

 

 

 

 

 

 

 

На първия за тази година кариерен форум „Кариера и живот – защо в България?“ личната си концепция за развитие в България представи Радослав Кошков - генерален мениджър на Schneider Electric.Като гост-лектор той запозна публиката със своята история и трудните избори, които е трябвало да направи в кариерния си път. През цялото време мисълта, че може да помогне на България, ако остане и се развива именно тук, е била двигател на успешната му реализация.Според Радослав Кошков възможностите за развитие в страната ни са изключително разнообразни и чрез работа от офиса хората могат да комуникират с чуждестранни компании и да се докосват до техните методи за развитие и реализация.„Компаниите в България ти дават възможност да работиш в мултикултурна среда, да управляваш и кореспондираш с чуждестранни екипи, без да се налага да емигрираш“, каза още Кошков.Доказателство, че с полагането на усилия, успехът не закъснява, е обособяването на втора умна фабрика в Европа, в град Пловдив, изцяло от българския екип на Schneider Electric.По време на форума всички посетители имаха достъп по кариерния щанд на компанията. Там екипът им се погрижи да запознае всички с мисията си, възможностите за кариерно израстване в Schneider Electric и ключовото им мото: „Мечтай смело - планирането и поставянето на високи цели е задължителен елемент!“.