Новини

< Назад
19.10.2023

Щастливи домове ще представят BLD на форума „България те иска“ във Виена

BLD - главна снимка

BLD ще бъдат част от кариерното събитие на Bulgaria Wants You във Виена „Кариера и живот – защо в България?“ на 4 ноември. 

По време на събитието, посетителите ще се срещнат с успелите звезди Стилиян Петров, Надежда Нейнски и Георги Тошев. В лекторския панел ще вземат участие и представители на български бизнес, които ще разкрият част от своите тайни на успеха и начините за сбъдването на българските мечти в световен мащаб. 

Търговският и маркетинг директор на BLD Ирина Кънева ще сподели повече за своето лично кариерно израстване, както и начините, по които българска компания успява да постигне баланс между модерното и уюта в жилищната индустрия и да завладее целия свят със своите иновативни идеи. 

Ирина е заемала различни ръководни позиции в областта на ритейла и на недвижимите имоти. През 2019 година решава да започне своето ново приключение в BLD. Много бързо доказва себе си, професионализма и възможностите си, и заедно с екипа си сбъдва вярването, че мечтаният дом може да бъде реалност - дори днес, в забързаното ежедневие. 

За първи път по време на кариерните форуми на Bulgaria Wants You посетителите ще имат възможност да получат не само предложения за кариера, но и за живот в България. 

На своя презентационен щанд, екипът на BLD ще представи и реални оферти за закупуване на жилище и жилище под наем в България. Tе ще представят и новите проекти, по които работят.

Заради прецизността и вниманието, което отделят на всеки детайл, BLD печелят редица награди и признания, както и отличие от European Property Awards, което има тежестта на Оскар в жилищната индустрия.

С реални примери от своята работа, BLD ще докажат, че съвременният дом може да съчетава в себе си модерното и функционалното и да изгради завършена среда и усещане за уют и спокойствие. 

 

Кариерното изложение „Виена: Кариера и живот – защо в  България“ е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/viena-0

BLD ще бъдат част от кариерното събитие на Bulgaria Wants You във Виена „Кариера и живот – защо в България?“ на 4 ноември. По време на събитието, посетителите ще се срещнат с успелите звезди Стилиян Петров, Надежда Нейнски и Георги Тошев. В лекторския панел ще вземат участие и представители на български бизнес, които ще разкрият част от своите тайни на успеха и начините за сбъдването на българските мечти в световен мащаб. Търговският и маркетинг директор на BLD Ирина Кънева ще сподели повече за своето лично кариерно израстване, както и начините, по които българска компания успява да постигне баланс между модерното и уюта в жилищната индустрия и да завладее целия свят със своите иновативни идеи. Ирина е заемала различни ръководни позиции в областта на ритейла и на недвижимите имоти. През 2019 година решава да започне своето ново приключение в BLD. Много бързо доказва себе си, професионализма и възможностите си, и заедно с екипа си сбъдва вярването, че мечтаният дом може да бъде реалност - дори днес, в забързаното ежедневие. За първи път по време на кариерните форуми на Bulgaria Wants You посетителите ще имат възможност да получат не само предложения за кариера, но и за живот в България. На своя презентационен щанд, екипът на BLD ще представи и реални оферти за закупуване на жилище и жилище под наем в България. Tе ще представят и новите проекти, по които работят.Заради прецизността и вниманието, което отделят на всеки детайл, BLD печелят редица награди и признания, както и отличие от European Property Awards, което има тежестта на Оскар в жилищната индустрия.С реални примери от своята работа, BLD ще докажат, че съвременният дом може да съчетава в себе си модерното и функционалното и да изгради завършена среда и усещане за уют и спокойствие.  Кариерното изложение „Виена: Кариера и живот – защо в  България“ е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/viena-0