Новини

< Назад
01.06.2023

С многообразни възможности за професионално развитие, А1 ще вземат участие на събитието „София: Кариера и живот – защо в България?“

По време на събитието „София: Кариера и живот – Защо в България?“ на 11 юни 2023 г. в „София Тех Парк“ представители на А1 ще са на разположение на своя кариерен щанд. Ще представят основните направления, в които се развива компанията днес и ще отговорят на въпросите на всеки, който иска да научи повече за многообразните кариерни възможности в различни области и нива на специализация, предлагани от компанията.

Защо да избереш кариера в А1?

Милиони клиенти разчитат на технологичните услуги и решения на А1 България всеки ден. Сред тях са повечето големи компании във всички сектори и индустрии в страната, множество малки и средни предприятия, държавни институции, а също и милиони индивидуални клиенти.

А1 е сигурна, стабилна и бързоразвиваща се компания и е сред най-добрите работодатели в България. Работата, споделянето на знания и опит в международен екип с всички компании от A1 Group и разнообразните проекти предлагат безкрайни възможности за развитие на екипа от над 3500 човека, с различни професионални интереси и ниво на специализация, които заедно правят дигиталната трансформация възможна. Проектите, по които всички в екипа работят са интересни, комплексни, а възможностите за работа и стаж са изключително многообразни.

Екипът на А1 се състои от хора, които ежедневно предизвикват себе си и начина си на работа. Хора, които са любопитни към иновациите и учат непрекъснато. Хора, които искат да развиват света около себе си чрез технологиите и таланта си. Сред тях има софтуерни инженери, мрежови инженери, системни администратори, администратори на бази данни, маркетолози, търговци, финансисти, комуникатори, техници и много други специалисти. А също и меломани, киномани, планинари, филолози, колоездачи, шахматисти, футболисти, танцьори, художници, геймъри, музиканти и инфлуенсъри.

Заповядайте на 11 юни 2023 г. на щанда на А1 в рамките на събитието „Кариера и живот Защо в България?“ в София Тех Парк, и вижте повече информация за компанията и кариерните възможности, които предлага тук.

По време на събитието „София: Кариера и живот – Защо в България?“ на 11 юни 2023 г. в „София Тех Парк“ представители на А1 ще са на разположение на своя кариерен щанд. Ще представят основните направления, в които се развива компанията днес и ще отговорят на въпросите на всеки, който иска да научи повече за многообразните кариерни възможности в различни области и нива на специализация, предлагани от компанията.Защо да избереш кариера в А1?Милиони клиенти разчитат на технологичните услуги и решения на А1 България всеки ден. Сред тях са повечето големи компании във всички сектори и индустрии в страната, множество малки и средни предприятия, държавни институции, а също и милиони индивидуални клиенти.А1 е сигурна, стабилна и бързоразвиваща се компания и е сред най-добрите работодатели в България. Работата, споделянето на знания и опит в международен екип с всички компании от A1 Group и разнообразните проекти предлагат безкрайни възможности за развитие на екипа от над 3500 човека, с различни професионални интереси и ниво на специализация, които заедно правят дигиталната трансформация възможна. Проектите, по които всички в екипа работят са интересни, комплексни, а възможностите за работа и стаж са изключително многообразни.Екипът на А1 се състои от хора, които ежедневно предизвикват себе си и начина си на работа. Хора, които са любопитни към иновациите и учат непрекъснато. Хора, които искат да развиват света около себе си чрез технологиите и таланта си. Сред тях има софтуерни инженери, мрежови инженери, системни администратори, администратори на бази данни, маркетолози, търговци, финансисти, комуникатори, техници и много други специалисти. А също и меломани, киномани, планинари, филолози, колоездачи, шахматисти, футболисти, танцьори, художници, геймъри, музиканти и инфлуенсъри.Заповядайте на 11 юни 2023 г. на щанда на А1 в рамките на събитието „Кариера и живот Защо в България?“ в София Тех Парк, и вижте повече информация за компанията и кариерните възможности, които предлага тук.