Новини

< Назад
27.09.2021

Проучване ще покаже нагласите на българските студенти за реализация у нас

Иновативните платформи Bulgaria Wants You и nPloy стартират ново проучване под надслов „Искаме да чуем теб“, насочено към българските студенти у нас и в чужбина. Целта му е да установи какви са техните нагласи и очаквания към работодателите и да помогне за развитието на пазара на труда у нас.

Попълването на онлайн анкетата отнема само 5 минути, а всички студенти, които участват в проучването, имат шанс да спечелят безплатна консултация за кариерно развитие или ваучер за покупка от книжарници Ciela на стойност 50 лв.

Анкетата е достъпна тук: https://survey.nploy.net/ 

Крайната цел на проучването „Искаме да чуем теб“ е да подобри съответствието между търсене и предлагане на пазара на труда, между очакванията на студентите и нуждите на работодателите. За никого не е тайна, че определени отрасли изпитват силни затруднения с намирането на подготвен и обучен персонал, а в други има значителна конкуренция между специалистите. Организаторите имат амбицията да направят сериозен анализ на резултатите, който да използват за промяна на кариерния климат в страната. Но кои са те?

https://topnovini.bg/novini/877848-andrey-arnaudov-v-politkast-tryabvat-ni-idei-po-golemi-ot-samite-nas 

https://bulgariawantsyou.com/  е иновативна онлайн платформа, която комбинира в един сайт, както възможности за работа в цялата страна, така и информация за стандарта, условията, средата и начина на живот в региона на бъдещата им месторабота. Само за една година от своето съществуване BWY е привлякла над 50 от най-големите и отговорни работодатели в страната. Това, което качествено я отличава, е видео представянето на компаниите - условията, средата и социалната им политика, с която привличат нови кадри и задържат своите служители. Платформата цели да покаже добрия пример в България за устойчив бизнес и щастливия начин на живот тук, който завърналите се емигранти споделят, че имат в България.

https://nploy.net/  е иновативна за пазара платформа, която среща таланти и компании, базирано на взаимните им изисквания и очаквания. Разработеният на база изкуствен интелект алгоритъм показва само подходящи позиции на кандидати и съответно – компаниите получават по-подходящи кандидатури. nPloy събира всички процеси по подбор на едно място – публикуване на обява, проактивно предлагане на работни позиции на таланти, възможност за чат и видео интервю между двете страни и още. Мобилното приложение е разработено по начин, който пасва на динамичния начин на живот на кандидатите, а уеб панелът за работодатели позволява удобство и гъвкавост, както и по-добра организация на ресурси.

Иновативните платформи Bulgaria Wants You и nPloy стартират ново проучване под надслов „Искаме да чуем теб“, насочено към българските студенти у нас и в чужбина. Целта му е да установи какви са техните нагласи и очаквания към работодателите и да помогне за развитието на пазара на труда у нас.Попълването на онлайн анкетата отнема само 5 минути, а всички студенти, които участват в проучването, имат шанс да спечелят безплатна консултация за кариерно развитие или ваучер за покупка от книжарници Ciela на стойност 50 лв.Анкетата е достъпна тук: https://survey.nploy.net/ Крайната цел на проучването „Искаме да чуем теб“ е да подобри съответствието между търсене и предлагане на пазара на труда, между очакванията на студентите и нуждите на работодателите. За никого не е тайна, че определени отрасли изпитват силни затруднения с намирането на подготвен и обучен персонал, а в други има значителна конкуренция между специалистите. Организаторите имат амбицията да направят сериозен анализ на резултатите, който да използват за промяна на кариерния климат в страната. Но кои са те?https://topnovini.bg/novini/877848-andrey-arnaudov-v-politkast-tryabvat-ni-idei-po-golemi-ot-samite-nas https://bulgariawantsyou.com/  е иновативна онлайн платформа, която комбинира в един сайт, както възможности за работа в цялата страна, така и информация за стандарта, условията, средата и начина на живот в региона на бъдещата им месторабота. Само за една година от своето съществуване BWY е привлякла над 50 от най-големите и отговорни работодатели в страната. Това, което качествено я отличава, е видео представянето на компаниите - условията, средата и социалната им политика, с която привличат нови кадри и задържат своите служители. Платформата цели да покаже добрия пример в България за устойчив бизнес и щастливия начин на живот тук, който завърналите се емигранти споделят, че имат в България.https://nploy.net/  е иновативна за пазара платформа, която среща таланти и компании, базирано на взаимните им изисквания и очаквания. Разработеният на база изкуствен интелект алгоритъм показва само подходящи позиции на кандидати и съответно – компаниите получават по-подходящи кандидатури. nPloy събира всички процеси по подбор на едно място – публикуване на обява, проактивно предлагане на работни позиции на таланти, възможност за чат и видео интервю между двете страни и още. Мобилното приложение е разработено по начин, който пасва на динамичния начин на живот на кандидатите, а уеб панелът за работодатели позволява удобство и гъвкавост, както и по-добра организация на ресурси.