Новини

< Назад
25.01.2022

Официално са обявени новите дати на „Живот и кариера – защо в България?“

От платформата Bulgaria wants you официално обявиха новите дати, на които ще се състои отложеното събитието „Живот и кариера – защо в България?“. Те ще със състоят на 26 март в Конгресен център Бургас и на 27 март в Международен панаир Пловдив.
Организаторите напомнят, че всички направени регистрации ще важат за новите дати без нужда от нова заверка.
Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на www.bulgariawantsyou.com
В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Със свои щандове ще присъстват 38 от най-отговорните компании в страна.
Журналистът Георги Тошев и икономистът Николай Василев ще бъдат част от лекторите на предстоящите събития „Живот и кариера-защо в България?“. Другите лектори също вече са официално обявени. Сред тези в Бургас са предприемачите Андрей Давчев, Геновева Христова, Дарин Маджаров, Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions. На събитието в Пловдив ще се включи и икономистът Николай Василев. Георги Тошев ще присъства и в двата града, а лекцията му ще даде отговор на един сложен и противоречив въпрoс –„За каква България мечтаят българите по света?“.
“Темата за българите по света ме вълнува от 30 години. Като един неуспял емигрант, който се чувства човек на света, осъзнавам все повече колко е важно да бъдем свободни в преместването си от град на град, от държава в държава. Единственото важно, според мен, е не географското ни пребиваване, а чувството за принадлежност. Като българин и човек избрал да живее и работи в България, вярвам, че ние може да променяме средата така, че повече талантливи българи да намират своята пълноценна реализация в страната” коментира журналистът.
По традиция събитието „Живот и кариера-защо в България“ ще бъде открито от основателите на платформата Bulgaria wants you –Иван Христов и Андрей Арнаудов. „Целта на събитията е да мотивира присъстващите да се развиват у нас и да ги запознае с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно – „Намери причина да останеш“. – разказа Андрей Арнаудов.
Събитията са подкрепени от Асоциацията на индустриалният капитал в България, а bTV Media Group е ексклузивен медиен партньор.

От платформата Bulgaria wants you официално обявиха новите дати, на които ще се състои отложеното събитието „Живот и кариера – защо в България?“. Те ще със състоят на 26 март в Конгресен център Бургас и на 27 март в Международен панаир Пловдив.Организаторите напомнят, че всички направени регистрации ще важат за новите дати без нужда от нова заверка.Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на www.bulgariawantsyou.comВ рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Със свои щандове ще присъстват 38 от най-отговорните компании в страна.Журналистът Георги Тошев и икономистът Николай Василев ще бъдат част от лекторите на предстоящите събития „Живот и кариера-защо в България?“. Другите лектори също вече са официално обявени. Сред тези в Бургас са предприемачите Андрей Давчев, Геновева Христова, Дарин Маджаров, Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions. На събитието в Пловдив ще се включи и икономистът Николай Василев. Георги Тошев ще присъства и в двата града, а лекцията му ще даде отговор на един сложен и противоречив въпрoс –„За каква България мечтаят българите по света?“.“Темата за българите по света ме вълнува от 30 години. Като един неуспял емигрант, който се чувства човек на света, осъзнавам все повече колко е важно да бъдем свободни в преместването си от град на град, от държава в държава. Единственото важно, според мен, е не географското ни пребиваване, а чувството за принадлежност. Като българин и човек избрал да живее и работи в България, вярвам, че ние може да променяме средата така, че повече талантливи българи да намират своята пълноценна реализация в страната” коментира журналистът.По традиция събитието „Живот и кариера-защо в България“ ще бъде открито от основателите на платформата Bulgaria wants you –Иван Христов и Андрей Арнаудов. „Целта на събитията е да мотивира присъстващите да се развиват у нас и да ги запознае с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно – „Намери причина да останеш“. – разказа Андрей Арнаудов.Събитията са подкрепени от Асоциацията на индустриалният капитал в България, а bTV Media Group е ексклузивен медиен партньор.