Новини

< Назад
21.09.2022

Община Стара Загора, заедно с местни компании, представя кариерните перспективи на града в Мюнхен

Община Стара Загора е единствената българска община, която ще се включи в първото по рода си събитие извън границите на страната, насочено към привличане обратно на българите в чужбина.

Инициативата е организирана от Bulgaria Wants You и ще се проведе в Мюнхен, Германия на 9 октомври тази година. Мотото е „Живот и кариера – защо в България?“. Общината се представя на общ щанд с две от водещите местни компании - “Edynamix” и “Regiocom”. Със съдействието на отдел „Инвестиции“ на Общинска администрация – „Invest Stara Zagora“, те ще представят възможностите, които предлага градът за кариерно развитие и социален живот. По време на събитието ще се включи и екипът на Индустриална зона „Загоре“, чийто принос към развитие на инвестиционната активност в града е съществен.

Входът  за събитието е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events

Община Стара Загора е единствената българска община, която ще се включи в първото по рода си събитие извън границите на страната, насочено към привличане обратно на българите в чужбина.Инициативата е организирана от Bulgaria Wants You и ще се проведе в Мюнхен, Германия на 9 октомври тази година. Мотото е „Живот и кариера – защо в България?“. Общината се представя на общ щанд с две от водещите местни компании - “Edynamix” и “Regiocom”. Със съдействието на отдел „Инвестиции“ на Общинска администрация – „Invest Stara Zagora“, те ще представят възможностите, които предлага градът за кариерно развитие и социален живот. По време на събитието ще се включи и екипът на Индустриална зона „Загоре“, чийто принос към развитие на инвестиционната активност в града е съществен.Входът  за събитието е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events