Новини

< Назад
20.11.2023

НИКОС ще вземе участие на кариерния форум на Bulgaria Wants You във Варна

Nikos PR Photo

НИКОС ще вземе участие на последния за тази година форум на Bulgaria Wants You “Кариера и живот – защо в България?“. Той ще се проведе в морската столица Варна, на 2 декември. 

НИКОС подкрепя мисията на платформата да задържи българите в родината, като им предостави реални кариерни предложения и множество възможности за развитие. Всеки участник в събитието ще има възможността да посети техния щанд, където екипът им ще разкаже повече както за историята им, така и за перспективите, които предлагат. 

НИКОС е водеща компания в областта на млекопреработвателната индустрия, която предлага цялостни решения и оборудване за обработка на млечни продукти, сирена, сладолед, напитки и готови храни. НИКОС покрива всеки аспект от производството на храни – от ежедневните рутинни процедури до бизнес решения, които подобряват производителността, оптимизират разходите и гарантират безопасност през целия цикъл на дейността.

Като компания с над 30 години опит в производството на оборудване, НИКОС се старае да поддържа и гарантира непрекъснато развитие и иновации, и да осигури на клиентите си най-новите технологии и несравними услуги. Компанията се грижи и отговаря на нуждите на своите клиенти, предлагайки цялостно портфолио от решения – от издояването на първата капка мляко във Вашата ферма, през модерни инсталации за неговата преработка, до съвременни решения за опаковането на готовите (крайните) продукти.

Експертите от НИКОС са надежден партньор по света, помагайки по пътя на бъдещия успех и устойчиво развитие. Компанията разполага с над 30 представителства по целия свят – Кения, Уганда, Тунис, Египет, Южна Африка , Узбекистан, Киргизстан, Казахстан, ОАЕ, Афганистан,  Румъния, Малта, Южна Америка, САЩ и много други.

НИКОС вярват, че зад всеки свой успех, стои екипът, който работи в компанията. Ако и ти искаш да бъдеш част от техните успехи и да работиш в компания, която цени всеки свой служител, заповядай на 2 декември, на форума  „Кариера и живот – защо в България?“.

Събитието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0 

НИКОС ще вземе участие на последния за тази година форум на Bulgaria Wants You “Кариера и живот – защо в България?“. Той ще се проведе в морската столица Варна, на 2 декември. НИКОС подкрепя мисията на платформата да задържи българите в родината, като им предостави реални кариерни предложения и множество възможности за развитие. Всеки участник в събитието ще има възможността да посети техния щанд, където екипът им ще разкаже повече както за историята им, така и за перспективите, които предлагат. НИКОС е водеща компания в областта на млекопреработвателната индустрия, която предлага цялостни решения и оборудване за обработка на млечни продукти, сирена, сладолед, напитки и готови храни. НИКОС покрива всеки аспект от производството на храни – от ежедневните рутинни процедури до бизнес решения, които подобряват производителността, оптимизират разходите и гарантират безопасност през целия цикъл на дейността.Като компания с над 30 години опит в производството на оборудване, НИКОС се старае да поддържа и гарантира непрекъснато развитие и иновации, и да осигури на клиентите си най-новите технологии и несравними услуги. Компанията се грижи и отговаря на нуждите на своите клиенти, предлагайки цялостно портфолио от решения – от издояването на първата капка мляко във Вашата ферма, през модерни инсталации за неговата преработка, до съвременни решения за опаковането на готовите (крайните) продукти.Експертите от НИКОС са надежден партньор по света, помагайки по пътя на бъдещия успех и устойчиво развитие. Компанията разполага с над 30 представителства по целия свят – Кения, Уганда, Тунис, Египет, Южна Африка , Узбекистан, Киргизстан, Казахстан, ОАЕ, Афганистан,  Румъния, Малта, Южна Америка, САЩ и много други.НИКОС вярват, че зад всеки свой успех, стои екипът, който работи в компанията. Ако и ти искаш да бъдеш част от техните успехи и да работиш в компания, която цени всеки свой служител, заповядай на 2 декември, на форума  „Кариера и живот – защо в България?“.Събитието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0