Новини

< Назад
20.09.2022

Ние сме в TESY, а ти къде си?

В TESY вярваме, че топлината е основен фактор в човешкия живот.

TESY фокусира дългогодишен опит, иновации и плам, за да предложи уреди за отопление и топла вода.

Повече от 25 години TESY е една от най-иновативните и водещи компании в производството на електрически бойлери, термодинамични бойлери и отоплителни уреди  в Европа. TESY развива дейност в над 50 държави, 4 континента и има повече от 950 мотивирани и отдадени служители по света.

Горди сме от факта, че сме бързо развиваща се компания със стремеж да бъде лидер на пазарите не само в Европа, но и в световен мащаб.

Всяка година TESY отваря врати, за да посрещне млади и амбициозни таланти. Целта е да им се предостави възможност за практически опит по избраната специалност, да развият своя потенциал и да намерят своето място в голямото семейство на TESY.

Щастливи и горди сме , че ежегодно голяма част от участниците в „Стажантската програма“ и програмата „Старт в кариерата“, не само успешно я завършват, но и намират своята професионална реализация в TESY.

СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПА

TESY ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events

Стани част от екипа на TESY и кандидатствай на e-mail: recruitment@tesy.com

В TESY вярваме, че топлината е основен фактор в човешкия живот.TESY фокусира дългогодишен опит, иновации и плам, за да предложи уреди за отопление и топла вода.Повече от 25 години TESY е една от най-иновативните и водещи компании в производството на електрически бойлери, термодинамични бойлери и отоплителни уреди  в Европа. TESY развива дейност в над 50 държави, 4 континента и има повече от 950 мотивирани и отдадени служители по света.Горди сме от факта, че сме бързо развиваща се компания със стремеж да бъде лидер на пазарите не само в Европа, но и в световен мащаб.Всяка година TESY отваря врати, за да посрещне млади и амбициозни таланти. Целта е да им се предостави възможност за практически опит по избраната специалност, да развият своя потенциал и да намерят своето място в голямото семейство на TESY.Щастливи и горди сме , че ежегодно голяма част от участниците в „Стажантската програма“ и програмата „Старт в кариерата“, не само успешно я завършват, но и намират своята професионална реализация в TESY.СТАНИ ЧАСТ ОТ ЕКИПАTESY ще вземе участие в първото събитие на Bulgaria Wants You в Европа от поредицата Живот и кариера - защо в България?. На 9 октомври в Мюнхен, те ще представят актуалните си свободни работни позиции на специален работодателски щанд. Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/eventsСтани част от екипа на TESY и кандидатствай на e-mail: recruitment@tesy.com