Новини

< Назад
17.02.2021

Намери своята причина да останеш – България те иска

Тази година повече от всякога имаме шанс да поемем в нова посока и  ние от Bulgaria Wants You решихме да зададем този важен въпрос: „Щастлив ли си с живота си дотук?“  в новото си имиджово видео, което тази седмица пуснахме премиерно в социалните мрежи.

Андрей Арнаудов, като основател на платформата, сподели пред медиите: „За своите 6 месеца Bulgaria wants you успя да ангажира вниманието на много българи в страната и чужбина, а компаниите споделиха за вече успешни назначения през платформата още на втория месец. Не спираме да получаваме съобщения с истории на вече завърнали се у нас българи, мотивирани от посланията на инициативата, което ни амбицира да се развиваме още повече.“

След официалния старт през юли 2020 към каузата се присъединиха много компании от различни сектори, заедно с част от по-големите общини, привлечени от възможностите за популяризиране на своите добри практики. Любопитен факт е популярността на разнообразното ни видео съдържание за градове, компании, служители и успешни българи, които надхвърлят 3.8 милиона гледания в онлайн пространството.

В края на изминалата година успяхме да организираме събития в градовете Варна и Пловдив с общо над 1000 посетители, търсещи своята мечтана работа - въпреки строгите Ковид мерки. Всички те имаха възможността от първо лице да черпят от богатия опит на успешни предприемачи, развили потенциала и бизнес идеите си в България. 
Следващото събитие от поредицата „Живот и кариера – защо в България?”,  планираме да се проведе в София (Sofia Event Center) през пролетта. На нашите специални щандове ще можете да получите професионална кариерна консултация и съвсем реални оферти за работа от компаниите-партньори на платформата и организациите, подкрепящи инициативата. Събитието е безплатно, но регистрацията за него остава задължителна на www.bulgariawantsyou.com/events , за да гарантирате своето място.  Виж тийзър от събитията тук.

Очаквайте видео от кампанията скоро и в национален ефир, а междувременно гледайте поредицата с вдъхновяващи истории на успеха в България всеки уикенд в предаването „Тази събота“ по bTV. 

Намерете Bulgaria Wants You в Rakuten Viber - едно от водещите приложения за комуникация в световен мащаб, за да следите за актуални дати на техните събития, нови видеа или обяви за работа. 


Включи се в BULGARIA WANTS YOU във Viber:
https://invite.viber.com/?g2=AQBbo4iaiv9UJEzaFRiB%2F5tdzhs9Vl7MwGO%2FQeC6FJu2BVTcmS41p37cNSozswJp 

Официални медийни партньори на платформата са Btv Media Group, сп. Мениджър, Спортал Медиа Груп, Идея Комм, ТОПновини, КМЕТА.БГ , Business club и Метрореклама.

Тази година повече от всякога имаме шанс да поемем в нова посока и  ние от Bulgaria Wants You решихме да зададем този важен въпрос: „Щастлив ли си с живота си дотук?“  в новото си имиджово видео, което тази седмица пуснахме премиерно в социалните мрежи.Андрей Арнаудов, като основател на платформата, сподели пред медиите: „За своите 6 месеца Bulgaria wants you успя да ангажира вниманието на много българи в страната и чужбина, а компаниите споделиха за вече успешни назначения през платформата още на втория месец. Не спираме да получаваме съобщения с истории на вече завърнали се у нас българи, мотивирани от посланията на инициативата, което ни амбицира да се развиваме още повече.“След официалния старт през юли 2020 към каузата се присъединиха много компании от различни сектори, заедно с част от по-големите общини, привлечени от възможностите за популяризиране на своите добри практики. Любопитен факт е популярността на разнообразното ни видео съдържание за градове, компании, служители и успешни българи, които надхвърлят 3.8 милиона гледания в онлайн пространството.В края на изминалата година успяхме да организираме събития в градовете Варна и Пловдив с общо над 1000 посетители, търсещи своята мечтана работа - въпреки строгите Ковид мерки. Всички те имаха възможността от първо лице да черпят от богатия опит на успешни предприемачи, развили потенциала и бизнес идеите си в България. Следващото събитие от поредицата „Живот и кариера – защо в България?”,  планираме да се проведе в София (Sofia Event Center) през пролетта. На нашите специални щандове ще можете да получите професионална кариерна консултация и съвсем реални оферти за работа от компаниите-партньори на платформата и организациите, подкрепящи инициативата. Събитието е безплатно, но регистрацията за него остава задължителна на www.bulgariawantsyou.com/events , за да гарантирате своето място.  Виж тийзър от събитията тук.Очаквайте видео от кампанията скоро и в национален ефир, а междувременно гледайте поредицата с вдъхновяващи истории на успеха в България всеки уикенд в предаването „Тази събота“ по bTV. Намерете Bulgaria Wants You в Rakuten Viber - едно от водещите приложения за комуникация в световен мащаб, за да следите за актуални дати на техните събития, нови видеа или обяви за работа. Включи се в BULGARIA WANTS YOU във Viber:https://invite.viber.com/?g2=AQBbo4iaiv9UJEzaFRiB%2F5tdzhs9Vl7MwGO%2FQeC6FJu2BVTcmS41p37cNSozswJp Официални медийни партньори на платформата са Btv Media Group, сп. Мениджър, Спортал Медиа Груп, Идея Комм, ТОПновини, КМЕТА.БГ , Business club и Метрореклама.