Новини

< Назад
20.02.2023

Над 30 работодатели се включиха в „Кариера и живот – защо в България?“

Близо 1000 души посетиха форума на Bulgaria wants you „Кариера и живот – защо в България?“ в Пловдив. Най-мащабното кариерно събитие традиционно привлича огромен интерес сред изложителите и посетителите.

“Мога да кажа само едно голямо Благодаря на всички, които помагат на нашата мисия България те иска. И докато преди това беше просто една идея, днес вече е реално работеща платформа, която осигурява кариера и добър живот в България!“- сподели един от основателите на Bulgaria wants you Андрей Арнаудов.

По време на събитието бе официално обявено и партньорството между платформата и Тракия Икономическа Зона. „За нас ключовата дума е доверие, което в годините спечелихме по отношение и на работодателите, и на хората. Инициативата Bulgaria Wants You обаче спечели нашето доверие, защото е реално работеща и функционираща платформа за задържане и привличане на младите хора у нас.“ - каза Пламен Панчев, изпълнителен директор на ТИЗ.

 

Близо 1000 души посетиха форума на Bulgaria wants you „Кариера и живот – защо в България?“ в Пловдив. Най-мащабното кариерно събитие традиционно привлича огромен интерес сред изложителите и посетителите.“Мога да кажа само едно голямо Благодаря на всички, които помагат на нашата мисия България те иска. И докато преди това беше просто една идея, днес вече е реално работеща платформа, която осигурява кариера и добър живот в България!“- сподели един от основателите на Bulgaria wants you Андрей Арнаудов.По време на събитието бе официално обявено и партньорството между платформата и Тракия Икономическа Зона. „За нас ключовата дума е доверие, което в годините спечелихме по отношение и на работодателите, и на хората. Инициативата Bulgaria Wants You обаче спечели нашето доверие, защото е реално работеща и функционираща платформа за задържане и привличане на младите хора у нас.“ - каза Пламен Панчев, изпълнителен директор на ТИЗ.