Новини

< Назад
29.03.2023

Милиардери дават съвети за баланс между кариера и личен живот

Как да огреем и на двете места и да се чувстваме добре

Кариерата е изключително важна за голяма част от младите хора и за тях става все по-трудно да балансират между нея и личния живот. Колкото и трудно да изглежда обаче, варианти има. Ако личният ви живот е останал на заден план пред кариерата ви, помислете за промяна към по-добро. Вдъхновете се, като научите как някои от най-ефективните лидери на компании постигат здравословен баланс. 

Ричард Брансън

Двете му деца Холи и Сам вече са пораснали със собствени деца, но основателят на Virgin Group Ричард Брансън се гордее с решението си да работи от вкъщи, когато са били малки. В подкаст епизод от октомври 2017 г. на CNN's Boss Files with Poppy Harlow, той обясни как това споразумение му позволява да има всичко.

„Живях в плаваща къща, когато децата ми бяха малки“, каза той. „Строих Virgin. Блъсках се. Сменях памперси и говорех по телефона. Така че подозирам, че съм виждал повече децата и семейството си, отколкото почти всеки баща.”, казва той.

Ариана Хъфинктън

Основателят и главен изпълнителен директор на Thrive Global Ариана Хъфингтън винаги намира време за добра нощна почивка. Авторът на „Революцията на съня“ има стриктна рутина за лягане, която включва изключване на всичките й устройства и премахването им от спалнята й 30 минути преди лягане.

Научи за останалите лидери тук: https://businessnovinite.bg/bg-biznes/pari.html 

Как да огреем и на двете места и да се чувстваме добреКариерата е изключително важна за голяма част от младите хора и за тях става все по-трудно да балансират между нея и личния живот. Колкото и трудно да изглежда обаче, варианти има. Ако личният ви живот е останал на заден план пред кариерата ви, помислете за промяна към по-добро. Вдъхновете се, като научите как някои от най-ефективните лидери на компании постигат здравословен баланс. Ричард БрансънДвете му деца Холи и Сам вече са пораснали със собствени деца, но основателят на Virgin Group Ричард Брансън се гордее с решението си да работи от вкъщи, когато са били малки. В подкаст епизод от октомври 2017 г. на CNN's Boss Files with Poppy Harlow, той обясни как това споразумение му позволява да има всичко.„Живях в плаваща къща, когато децата ми бяха малки“, каза той. „Строих Virgin. Блъсках се. Сменях памперси и говорех по телефона. Така че подозирам, че съм виждал повече децата и семейството си, отколкото почти всеки баща.”, казва той.Ариана ХъфинктънОснователят и главен изпълнителен директор на Thrive Global Ариана Хъфингтън винаги намира време за добра нощна почивка. Авторът на „Революцията на съня“ има стриктна рутина за лягане, която включва изключване на всичките й устройства и премахването им от спалнята й 30 минути преди лягане.Научи за останалите лидери тук: https://businessnovinite.bg/bg-biznes/pari.html