Новини

< Назад
21.02.2023

Марин Трошанов: България е правилното място

България е правилното място, където можеш да покоряваш професионални и творчески върхове. Това доказа на публиката Марин Трошанов - регионален мениджър на DXC Technology.Той беше гост-лектор на кариерния ни форум „Кариера и живот - защо в България?“ и спечели гостите в залата с посланията към тях.

„Излишно е да казвам, че само в рамките на няколко месеца за мен и екипа, с който работя, Bulgaria Wants You се превърна и в кауза, и в семейство. Вече години скитам и споделям по малко от себе си - в училища, на конферентни маси или в медийни студия. Но тръпката да излезеш на сцена пред пълна зала и да разкажеш за своя път в изкуството и професионалната си кариера, винаги е неповторима.“ – допълни още той.

Марин Трошанов управлява екип от 150 акаунт мениджъри в страната и в чужбина и е пример, че човек може да бъде успешен в страната си. Той разказа за своя опит и за пътищата, които са го направили част от DXC Technology. Трошанов беше категоричен, че неписаното правило за усърдието и безотказното следване на мечтите е скритият ключ към постигане на перманентен успех.

DXC Technology имаше и собствен щанд на кариерния форум, на който всеки желаещ можеше да се запознае със свободните позиции за работа в компанията.

България е правилното място, където можеш да покоряваш професионални и творчески върхове. Това доказа на публиката Марин Трошанов - регионален мениджър на DXC Technology.Той беше гост-лектор на кариерния ни форум „Кариера и живот - защо в България?“ и спечели гостите в залата с посланията към тях.„Излишно е да казвам, че само в рамките на няколко месеца за мен и екипа, с който работя, Bulgaria Wants You се превърна и в кауза, и в семейство. Вече години скитам и споделям по малко от себе си - в училища, на конферентни маси или в медийни студия. Но тръпката да излезеш на сцена пред пълна зала и да разкажеш за своя път в изкуството и професионалната си кариера, винаги е неповторима.“ – допълни още той.Марин Трошанов управлява екип от 150 акаунт мениджъри в страната и в чужбина и е пример, че човек може да бъде успешен в страната си. Той разказа за своя опит и за пътищата, които са го направили част от DXC Technology. Трошанов беше категоричен, че неписаното правило за усърдието и безотказното следване на мечтите е скритият ключ към постигане на перманентен успех.DXC Technology имаше и собствен щанд на кариерния форум, на който всеки желаещ можеше да се запознае със свободните позиции за работа в компанията.