Новини

< Назад
22.11.2023

"Марибор Строй ЕООД" ще предложи кариерни възможности във Варна

Марибор новина

Строителната компания "Марибор Строй ЕООД" ще бъде част от кариерния форум “Кариера и живот – защо в България?" на 2 декември във Варна. 

За пореден път ще подкрепят инициативата на Bulgaria Wants You да задържат българите у дома с конкретни кариерни предложения и възможности за развитие.

По време на събитието представители на компанията ще разкажат на посетителите историята си, причините да бъдат надежден работодател и перспективите, които предлагат.

"Марибор Строй ЕООД" е строителна компания с дългогодишен опит в изграждането на иновативни жилищни сгради, промишлени и офис сгради. Широкият им спектър от дейности включва не само ново строителство, но и реконструиране на съществуващи сгради, строителството на сгради и съоръжения за обществено ползване и транспортна инфраструктура.

Това, което ги отличава от останалите е основната им мисия да представят иновативни решения, индивидуални и съобразени изцяло с желанието на клиента.  Стремежът им да бъдат в крак с динамичната обстановка в строителния бизнес е събрал на едно място високо квалифицирани строителни инженери – ръководители, техници и квалифицирани строителни работници. Всеки посетител във Варна ще има възможността да се запознае с техния екип на кариерния щанд на компанията, където ще разбере повече как да бъде част от семейството на „Марибор Строй ЕООД“ и да почерпи опит от професионалистите в сферата.

Събитието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук:  https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0   

Строителната компания "Марибор Строй ЕООД" ще бъде част от кариерния форум “Кариера и живот – защо в България?" на 2 декември във Варна. За пореден път ще подкрепят инициативата на Bulgaria Wants You да задържат българите у дома с конкретни кариерни предложения и възможности за развитие.По време на събитието представители на компанията ще разкажат на посетителите историята си, причините да бъдат надежден работодател и перспективите, които предлагат."Марибор Строй ЕООД" е строителна компания с дългогодишен опит в изграждането на иновативни жилищни сгради, промишлени и офис сгради. Широкият им спектър от дейности включва не само ново строителство, но и реконструиране на съществуващи сгради, строителството на сгради и съоръжения за обществено ползване и транспортна инфраструктура.Това, което ги отличава от останалите е основната им мисия да представят иновативни решения, индивидуални и съобразени изцяло с желанието на клиента.  Стремежът им да бъдат в крак с динамичната обстановка в строителния бизнес е събрал на едно място високо квалифицирани строителни инженери – ръководители, техници и квалифицирани строителни работници. Всеки посетител във Варна ще има възможността да се запознае с техния екип на кариерния щанд на компанията, където ще разбере повече как да бъде част от семейството на „Марибор Строй ЕООД“ и да почерпи опит от професионалистите в сферата.Събитието е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук:  https://bulgariawantsyou.com/events/varna-0