Новини

< Назад
20.09.2022

Лидл България ще мотивира българите в Мюнхен за кариера в родината

През годините Лидл България успява да се наложи като един от доказаните и предпочитани работодатели. Ключови приоритети на Lidl като компания и работодател са цялостната грижа за служителите, насърчаването на вдъхновяващото лидерство, подкрепата за млади кадри, отговорността и грижата за едно по-добро утре. Търговската верига има 111 магазина в 50 градове в страната и две модерни логистични бази, а за близо 4000 човека е сигурен работодател, осигуряващ стабилност, добра работна среда и възможности за развитие.

Компанията получава международния сертификат TOP Employer за три поредни години (2020-2022). През последните няколко месеца добави и още няколко признания. Според независимите проучвания Employer of Choice и Graduate Survey, компанията отново бе определена за най-желан работодател в ритейл сектора у нас сред работещите и студентите. За трета поредна година Lidl е и „Работодател на публиката в ежегодните награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2022.

С разнообразието от кариерни възможности, подходящи за хора с различен профил и квалификация, Lidl отива при българите в Мюнхен на 9 октомври. Главният изпълнителен директор на „Лидл България – Милена Драгийска, ще се включи в програмата на събитието, наред с популярни и успешни лектори, чиято история и професионален опит са вдъхновение на стремежа за развитие в родината. Милена Драгийска управлява Лидл България от 2007 г., когато веригата стъпва на българския пазар. Започва кариерата си в Lidl Германия през 2002 г. като регионален мениджър продажби за регионите Щутгарт и Карлсруе, след което продължава професионалното си развитие в централата на Lidl, където отговаря за различни международни проекти за Lidl International. 

Компанията ще присъства в Мюнхен и с кариерен щанд, на който всички заинтересовани от професионална реализация в родината, ще могат да получат информация за отворени работни позиции и възможности за кариерно развитие, подходящи за хора с различен профил и квалификация.

През годините Лидл България успява да се наложи като един от доказаните и предпочитани работодатели. Ключови приоритети на Lidl като компания и работодател са цялостната грижа за служителите, насърчаването на вдъхновяващото лидерство, подкрепата за млади кадри, отговорността и грижата за едно по-добро утре. Търговската верига има 111 магазина в 50 градове в страната и две модерни логистични бази, а за близо 4000 човека е сигурен работодател, осигуряващ стабилност, добра работна среда и възможности за развитие.Компанията получава международния сертификат TOP Employer за три поредни години (2020-2022). През последните няколко месеца добави и още няколко признания. Според независимите проучвания Employer of Choice и Graduate Survey, компанията отново бе определена за най-желан работодател в ритейл сектора у нас сред работещите и студентите. За трета поредна година Lidl е и „Работодател на публиката в ежегодните награди за най-добър работодател на България – Career Show Awards 2022.С разнообразието от кариерни възможности, подходящи за хора с различен профил и квалификация, Lidl отива при българите в Мюнхен на 9 октомври. Главният изпълнителен директор на „Лидл България – Милена Драгийска, ще се включи в програмата на събитието, наред с популярни и успешни лектори, чиято история и професионален опит са вдъхновение на стремежа за развитие в родината. Милена Драгийска управлява Лидл България от 2007 г., когато веригата стъпва на българския пазар. Започва кариерата си в Lidl Германия през 2002 г. като регионален мениджър продажби за регионите Щутгарт и Карлсруе, след което продължава професионалното си развитие в централата на Lidl, където отговаря за различни международни проекти за Lidl International. Компанията ще присъства в Мюнхен и с кариерен щанд, на който всички заинтересовани от професионална реализация в родината, ще могат да получат информация за отворени работни позиции и възможности за кариерно развитие, подходящи за хора с различен профил и квалификация.