Новини

< Назад
07.02.2023

Kaufland България ще участва на събитието Пловдив: Кариера и живот - Защо в България?

Като най-големият частен работодател и ритейлър в страната, с екип от над 6600 човека и 63 хипермаркета в 35 града, Kaufland България предлага разнообразни възможности за кариерно развитие в три основни структури: магазинна мрежа, логистичен център и административен офис. Грижата за хората е сред основните приоритети за Kaufland. Те са работодател, осигуряващ възможности за обучение и развитие на екипите си чрез програми за управление на таланти, както и чрез интересни мотивационни активности и събития. Фокусът на компанията е не само към нейните служители, но и към младите хора, които могат да открият редица програми за ученици и студенти, както и за професионалисти с малък без или с малък опит – „Управители на бъдещето“, „Търговска академия“,  стипендиантска и стажантска програма, дуално обучение и практикантска програма.

През 2023 г.  Kaufland България беше сертифицирана за пета поредна година като Топ Работодател от международната независима организация Top Employers Institute.

Компанията е отличена като „Най-добрият работодател в България“, според престижната годишна класация Career Show Index и получи наградата за „Най-добър работодател в FMCG сектор“ в ежегодния конкурс на Career Show 2022 за най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка.

На 11 февруари, Kaufland България ще те очаква в Пловдив, зала С.И.²Л.А, за да ти разкаже повече за кариерните възможности в компанията, подходящи за хора с различен професионален опит

Евгени Иванов, ,Ръководител регион продажби в Kaufland България  ще се включи в програмата на събитието в дискусионен форум.

Като най-големият частен работодател и ритейлър в страната, с екип от над 6600 човека и 63 хипермаркета в 35 града, Kaufland България предлага разнообразни възможности за кариерно развитие в три основни структури: магазинна мрежа, логистичен център и административен офис. Грижата за хората е сред основните приоритети за Kaufland. Те са работодател, осигуряващ възможности за обучение и развитие на екипите си чрез програми за управление на таланти, както и чрез интересни мотивационни активности и събития. Фокусът на компанията е не само към нейните служители, но и към младите хора, които могат да открият редица програми за ученици и студенти, както и за професионалисти с малък без или с малък опит – „Управители на бъдещето“, „Търговска академия“,  стипендиантска и стажантска програма, дуално обучение и практикантска програма.През 2023 г.  Kaufland България беше сертифицирана за пета поредна година като Топ Работодател от международната независима организация Top Employers Institute.Компанията е отличена като „Най-добрият работодател в България“, според престижната годишна класация Career Show Index и получи наградата за „Най-добър работодател в FMCG сектор“ в ежегодния конкурс на Career Show 2022 за най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка.На 11 февруари, Kaufland България ще те очаква в Пловдив, зала С.И.²Л.А, за да ти разкаже повече за кариерните възможности в компанията, подходящи за хора с различен професионален опитЕвгени Иванов, ,Ръководител регион продажби в Kaufland България  ще се включи в програмата на събитието в дискусионен форум.