Новини

< Назад
08.03.2023

Кариерен форум по време на парламентарни избори

Предстои да се проведе първото ни за тази година събитие в чужбина. То ще бъде на 02.04.2023г,.  в Лондон, а залата, в която ще се състои, е  Ondaatje Theatre of the Royal Geographical Society с точен адрес 1 Kensington Gore, London SW7 2AR.

На тази дата ще бъдат проведени и парламентарните избори за България. Локацията, която сме избрали, е изключително удобна за всеки, който иска да присъства на нашето събитие, но и да даде своя глас. Залата се намира на 300 метра (5 минути) пешеходно разстояние до посолството, където всеки може да гласува.

Кариерният форум ще стартира от 11:30 ч. и е с продължителност до 16:30 ч., като през цялото време зоната с работодателски щандове ще бъде активна.

За цялостната програма на събитието в Лондон, както и лекторите, които ще присъстват, можете да следите в сайта, социалните мрежи или като се абонирате за нашия бюлетин.

Входът е свободен, но изисква предварителна регистрация тук.

Не чакайте, защото местата са ограничени!

 

Предстои да се проведе първото ни за тази година събитие в чужбина. То ще бъде на 02.04.2023г,.  в Лондон, а залата, в която ще се състои, е  Ondaatje Theatre of the Royal Geographical Society с точен адрес 1 Kensington Gore, London SW7 2AR.На тази дата ще бъдат проведени и парламентарните избори за България. Локацията, която сме избрали, е изключително удобна за всеки, който иска да присъства на нашето събитие, но и да даде своя глас. Залата се намира на 300 метра (5 минути) пешеходно разстояние до посолството, където всеки може да гласува.Кариерният форум ще стартира от 11:30 ч. и е с продължителност до 16:30 ч., като през цялото време зоната с работодателски щандове ще бъде активна.За цялостната програма на събитието в Лондон, както и лекторите, които ще присъстват, можете да следите в сайта, социалните мрежи или като се абонирате за нашия бюлетин.Входът е свободен, но изисква предварителна регистрация тук.Не чакайте, защото местата са ограничени!