Новини

< Назад
05.04.2023

„Кариера и живот – защо в България?“ в Лондон доказа, че българите искат да бъдат отново в България (ВИДЕО)

Вторият за годината форум „Кариера и живот – защо в България?“ на Bulgaria Wants You се проведе в Лондон.

По време на събитието над 2 500 наши сънародници се запознаха с възможностите за развитие обратно в родината и се срещнаха с българи, които ежедневно доказват, че кариерата и успехът вървят ръка за ръка с обичта и уважението към родината.

Лекционната част на събитието беше открита от принц Кирил Сакскобургготски. Звездно участие взеха и първият българин с Оскар – Димитър Маринов и футболистът Димитър Бербатов.

Своите истории на успеха и причините България да бъде тяхното място за живот и кариера разкриха на сцената и  представители на най-големите и успешни компании у нас.

След Лондон големият кариерен форум „Кариера и живот – защо в България?" ще се проведе в  София, Виена и Варна.

Повече можете да видите в материала на bTV: https://btvnovinite.bg/bulgariawantsyou/balgarija-te-iska-za-sreshtite-mezhdu-mladite-i-uspelite-balgari.html?fbclid=IwAR2UiORbQczvlXBuqPidrz3QIGEiIIgX05BcOlrciGe_11JVjGelwA5RCF8 

 

Вторият за годината форум „Кариера и живот – защо в България?“ на Bulgaria Wants You се проведе в Лондон.По време на събитието над 2 500 наши сънародници се запознаха с възможностите за развитие обратно в родината и се срещнаха с българи, които ежедневно доказват, че кариерата и успехът вървят ръка за ръка с обичта и уважението към родината.Лекционната част на събитието беше открита от принц Кирил Сакскобургготски. Звездно участие взеха и първият българин с Оскар – Димитър Маринов и футболистът Димитър Бербатов.Своите истории на успеха и причините България да бъде тяхното място за живот и кариера разкриха на сцената и  представители на най-големите и успешни компании у нас.След Лондон големият кариерен форум „Кариера и живот – защо в България?" ще се проведе в  София, Виена и Варна.Повече можете да видите в материала на bTV: https://btvnovinite.bg/bulgariawantsyou/balgarija-te-iska-za-sreshtite-mezhdu-mladite-i-uspelite-balgari.html?fbclid=IwAR2UiORbQczvlXBuqPidrz3QIGEiIIgX05BcOlrciGe_11JVjGelwA5RCF8