Новини

< Назад
29.03.2023

Kanbanize е дарител на станция за по-чист въздух

 

След 20 години живот в София, със семейството ми се прибрахме да живеем в Димитровград. Причината е мръсният въздух в столицата. За съжаление, в Димитровград има фактори, които обезсмислят това решение.”, написа в социалните си мрежи Димитър Караиванов, основател на компания Kanbanize.

Димитровград е силно уязвим район от страна на замърсения въздух. Благодарение на партньорството между бизнеса, технологиите и гражданите, градът се сдоби със станция за измерване на качеството на въздуха.

Kanbanize е дарител на Senstate - станция за по-чист въздух.

Чрез нея жителите на Димитровград могат да измерват замърсителите на въздух. Станцията съдържа висококачествени и технологични сензори, с които е полезна за обществения, образователния и частния сектор. За пълен анализ  може да бъде поставена извън града или в различните зони в него.

Сдружение „Дишай Димитровград“ разработва и приложение, което ще позволи ранното известяване на жителите в случай на повишаване на вредните емисии в града.

Инициативата Know The Air е сдружение с нестопанска цел и с дейност в обществена полза. Основната цел, която следва е за по-чист въздух, който оказва влияние на ежедневието ни и на качеството на живот. Те търсят компании, които да се превърнат в дарители и да подпомогнат тяхната мисия.

„Не искаме нищо повече освен да упражняваме правото си да дишаме чист въздух. Заедно можем да го постигнем“, написа още Караиванов

 

 След 20 години живот в София, със семейството ми се прибрахме да живеем в Димитровград. Причината е мръсният въздух в столицата. За съжаление, в Димитровград има фактори, които обезсмислят това решение.”, написа в социалните си мрежи Димитър Караиванов, основател на компания Kanbanize.Димитровград е силно уязвим район от страна на замърсения въздух. Благодарение на партньорството между бизнеса, технологиите и гражданите, градът се сдоби със станция за измерване на качеството на въздуха.Kanbanize е дарител на Senstate - станция за по-чист въздух.Чрез нея жителите на Димитровград могат да измерват замърсителите на въздух. Станцията съдържа висококачествени и технологични сензори, с които е полезна за обществения, образователния и частния сектор. За пълен анализ  може да бъде поставена извън града или в различните зони в него.Сдружение „Дишай Димитровград“ разработва и приложение, което ще позволи ранното известяване на жителите в случай на повишаване на вредните емисии в града.Инициативата Know The Air е сдружение с нестопанска цел и с дейност в обществена полза. Основната цел, която следва е за по-чист въздух, който оказва влияние на ежедневието ни и на качеството на живот. Те търсят компании, които да се превърнат в дарители и да подпомогнат тяхната мисия.„Не искаме нищо повече освен да упражняваме правото си да дишаме чист въздух. Заедно можем да го постигнем“, написа още Караиванов