Новини

< Назад
09.04.2021

Изнесен офис - новият популярен тренд

Аква Парадайз Ризорт Несебър

Ако преди пандемията беше популярен изразът „Моят дом е моята крепост“, през 2021г. тази фраза звучи така „Моят дом е моят офис“. Милиони хора, които преди COVID кризата прекарваха една трета от живота си в офиса, сега съчетават личния и професионалния си живот на територията на своя дом. Това несъмнено доказа, че има своите предимства – спестяване на пари, спестяване на време, по-малко стрес, повече време за семейството, няма нужда от суетене около облекло и външен вид, но минусите, които тази тенденция носи, също не са малко. Усещането за изолация, трудното лавиране между домашните и служебните задължения, липсата на движение, еднообразието и рутината нанасят своите поражения върху психиката и физиката на работещия човек.

В този момент хотелиерският бранш реагира с интересно предложение – „работа от хотел“, което се превръща в нов и популярен тренд.

Все повече хотели по целия свят предлагат добри условия за работа в луксозна обстановка, близо до природата на много добри цени. Излизането извън стандартната и позната работна обстановка допринася за по-креативното и разчупено мислене, за по-добрата мотивация. Дава възможност за релакс сред напрегнатото ежедневие и много забавления след работно време, така че работа и удоволствие да се слеят в едно.

България също става част от тази световна тенденция и тук също започват да се появяват възможности за работа в Рая. Такова място е Аква Парадайз Ризорт в Несебър. Хотелският комплекс вече предлага възможност да работиш и почиваш едновременно в близост до красотата на морския бряг.

Техният промоционален пакет „Work and Pleasure” предлага перфектните условия за работа в приятната атмосфера на хотела с непрекъснат достъп до високоскоростен интернет. Помислено е за безплатно ранно настаняване и късно напускане на хотела, за да няма неудобство за успешното извършване на работните процеси през деня. Досадните домашни задължения могат да бъдат забравени за периода на престоя, защото румсървис услугите на комплекса ще те отменят. Наред с всичко това те са помислили и за свободното ти време, което можеш да прекараш около басейна, във фитнес залата, на СПА процедури или играейки тенис.

Съчетанието на отлични условия за работа и близостта на морския бряг правят мястото много желано, защото когато работата е удоволствие, животът е радост

Свържи се с екипа на Аква Парадайз Ризорт за повече информация:
https://aquaparadiseresort.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/?lang=bg 

Ако преди пандемията беше популярен изразът „Моят дом е моята крепост“, през 2021г. тази фраза звучи така „Моят дом е моят офис“. Милиони хора, които преди COVID кризата прекарваха една трета от живота си в офиса, сега съчетават личния и професионалния си живот на територията на своя дом. Това несъмнено доказа, че има своите предимства – спестяване на пари, спестяване на време, по-малко стрес, повече време за семейството, няма нужда от суетене около облекло и външен вид, но минусите, които тази тенденция носи, също не са малко. Усещането за изолация, трудното лавиране между домашните и служебните задължения, липсата на движение, еднообразието и рутината нанасят своите поражения върху психиката и физиката на работещия човек.В този момент хотелиерският бранш реагира с интересно предложение – „работа от хотел“, което се превръща в нов и популярен тренд. Все повече хотели по целия свят предлагат добри условия за работа в луксозна обстановка, близо до природата на много добри цени. Излизането извън стандартната и позната работна обстановка допринася за по-креативното и разчупено мислене, за по-добрата мотивация. Дава възможност за релакс сред напрегнатото ежедневие и много забавления след работно време, така че работа и удоволствие да се слеят в едно.България също става част от тази световна тенденция и тук също започват да се появяват възможности за работа в Рая. Такова място е Аква Парадайз Ризорт в Несебър. Хотелският комплекс вече предлага възможност да работиш и почиваш едновременно в близост до красотата на морския бряг.Техният промоционален пакет „Work and Pleasure” предлага перфектните условия за работа в приятната атмосфера на хотела с непрекъснат достъп до високоскоростен интернет. Помислено е за безплатно ранно настаняване и късно напускане на хотела, за да няма неудобство за успешното извършване на работните процеси през деня. Досадните домашни задължения могат да бъдат забравени за периода на престоя, защото румсървис услугите на комплекса ще те отменят. Наред с всичко това те са помислили и за свободното ти време, което можеш да прекараш около басейна, във фитнес залата, на СПА процедури или играейки тенис.Съчетанието на отлични условия за работа и близостта на морския бряг правят мястото много желано, защото когато работата е удоволствие, животът е радостСвържи се с екипа на Аква Парадайз Ризорт за повече информация:https://aquaparadiseresort.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8/?lang=bg