Новини

< Назад
31.10.2023

Invest Sofia подкрепя форума „България те иска“ във Виена

Invest Sofia

Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции (Invest Sofia) подкрепя кариерния форум на Bulgaria Wants You, който ще се проведе във Виена на 4 ноември. 

Събитието „Кариера и живот – защо в България?“ ще събере в австрийската столица представители на десетки успешни български компании, които ще предложат възможности за кариера и живот в родината. Както и доказали се в България и по света мениджъри, готови да разкрият своите тайни на успеха. Футболистът Стилиян Петров, журналистът Георги Тошев и първата жена външен министър на България – Надежда Нейнски ще бъдат специални гост-лектори и ще представят своите истории от сцената на форума. 

Invest Sofia e част от общата администрация на Столичната община. Мисията на Агенцията е да подкрепя развитието на бизнеса и инвестициите в българската столица и да я превърне в модерен и иновативен град, който да бъде предпочитано място за живот и кариера на български и чуждестранни граждани. Invest Sofia е институцията, която предоставя информация, анализи, контакти и насоки за стартиране на бизнес в столицата и подкрепя предприемачите във всяка стъпка от тяхното инвестиционно намерение като предлага напълно безплатно съдействие, съобразено със специфичните изисквания и нужди на всеки проект.

Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции е първата общинска агенция, която заявява своето участие в кариерните форуми на Bulgaria Wants You. Екипът на Invest Sofia, също като нас вярва в нуждата от инициативи за задържане и привличане на хора на нашия трудов пазар и фокуса върху преобръщането на демографските тенденции, които пряко влияят върху икономиката и качеството на живот у нас.

Кариерното изложение „Виена: Кариера и живот – защо в  България“ е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/viena-0

Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции (Invest Sofia) подкрепя кариерния форум на Bulgaria Wants You, който ще се проведе във Виена на 4 ноември. Събитието „Кариера и живот – защо в България?“ ще събере в австрийската столица представители на десетки успешни български компании, които ще предложат възможности за кариера и живот в родината. Както и доказали се в България и по света мениджъри, готови да разкрият своите тайни на успеха. Футболистът Стилиян Петров, журналистът Георги Тошев и първата жена външен министър на България – Надежда Нейнски ще бъдат специални гост-лектори и ще представят своите истории от сцената на форума. Invest Sofia e част от общата администрация на Столичната община. Мисията на Агенцията е да подкрепя развитието на бизнеса и инвестициите в българската столица и да я превърне в модерен и иновативен град, който да бъде предпочитано място за живот и кариера на български и чуждестранни граждани. Invest Sofia е институцията, която предоставя информация, анализи, контакти и насоки за стартиране на бизнес в столицата и подкрепя предприемачите във всяка стъпка от тяхното инвестиционно намерение като предлага напълно безплатно съдействие, съобразено със специфичните изисквания и нужди на всеки проект.Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции е първата общинска агенция, която заявява своето участие в кариерните форуми на Bulgaria Wants You. Екипът на Invest Sofia, също като нас вярва в нуждата от инициативи за задържане и привличане на хора на нашия трудов пазар и фокуса върху преобръщането на демографските тенденции, които пряко влияят върху икономиката и качеството на живот у нас.Кариерното изложение „Виена: Кариера и живот – защо в  България“ е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/viena-0