Новини

< Назад
04.05.2023

Холандски инвеститор строи аквапарк с хотел в община Баните

Две мащабни инвестиции в сферата на туризма предстои да се реализират до няколко години в община Баните, Смолянско. Кметът Павлин Белчев е категоричен, че с изпълнението им ще се подобрят туристическите услуги и ще привлекат по-платежоспособни туристи.

Освен това, по този начин общината ще стане разпознаваема и част от СПА дестинациите на България.

Холандски инвеститор направи първата копка още в края на миналата година на четиризвезден хотелски комплекс с аквапарк. Очакваме до две години строителството да бъде напълно завършено и съоръженията да бъдат въведени в експлоатация“, каза пред Economic.bg Павлин Белчев.

Комплексът ще бъде построен на мястото на неработещия от години открит басейн в центъра на Баните.

Научи повече тук: https://www.economic.bg/bg/a/view/holandski-investitor-stroi-akvapark-s-hotel-v-obshtina-banite 

Две мащабни инвестиции в сферата на туризма предстои да се реализират до няколко години в община Баните, Смолянско. Кметът Павлин Белчев е категоричен, че с изпълнението им ще се подобрят туристическите услуги и ще привлекат по-платежоспособни туристи.Освен това, по този начин общината ще стане разпознаваема и част от СПА дестинациите на България.Холандски инвеститор направи първата копка още в края на миналата година на четиризвезден хотелски комплекс с аквапарк. Очакваме до две години строителството да бъде напълно завършено и съоръженията да бъдат въведени в експлоатация“, каза пред Economic.bg Павлин Белчев.Комплексът ще бъде построен на мястото на неработещия от години открит басейн в центъра на Баните.Научи повече тук: https://www.economic.bg/bg/a/view/holandski-investitor-stroi-akvapark-s-hotel-v-obshtina-banite