Новини

< Назад
15.03.2023

Hitachi Solutions Bulgaria ще бъдат част от събитието на Bulgaria Wants You в Лондон

Партньорите ни от Hitachi Solutions ще вземат участие на кариерното изложение в Лондон на 02 април. В следващите редове споделят вълнението си за него, както и ценна информация за компанията:

Ние сме Hitachi Solutions Bulgaria!

Ние вярваме, че обществото е двигателят на промяната към по-добра бизнес среда и към по-добър живот! Ние вярваме, че всеки човек има право на справедливи условия на труд в собствената си държава! Наша мисия е да задържаме повече таланти в България и да се борим за връщането на такива от чужбина! Цел на откриването на клона ни - Hitachi Solutions Bulgaria, е да предложим на търсещите работа в IT сферата един западен работодател, който се отнася със служителите си по западни стандарти. Предлагайки международна работна среда, възможности за хоризонтално и вертикално развитие, конкурентна заплата, социални придобивки и най-важното – уважително отношение към всеки, ние показваме и доказваме, че българите могат да се реализират и тук, в родината ни, при близките си! Хармония, доверие и уважение – това са ценностите, в които всеки един от нас вярва!

Очакваме те на 2-ри април 2023 г. в Кралското географско дружество в Лондон на кариерния форум Bulgaria Wants You! Защото ние търсим ТЕБ!

Ще се запознаем и ще ти разкажем за Hitachi Solutions Europe, а именно, че сме технологична компания, част от глобалната група Hitachi – работодател на повече от 400 000 души по целия свят. В Hitachi Solutions работим близо 3000 професионалисти. В Европа наброяваме над 900. Основен фокус на дейността ни е използването и внедряването на достъпни и удобни за потребителите бизнес приложения, базирани на Microsoft cloud, и като един от най-големите Dynamics партньори, компанията е водеща във въвеждането на клиенти в модерния свят. Основният ни офис е във Великобритания. Имаме офиси в Германия, Франция, Португалия.

През 2019 г. Hitachi Solutions Europe разшири дейността си и разкри своя IT център в България през есента на същата година.

Днес, в българския офис сме близо 100 човека и продължаваме да се разрастваме!Компанията ни има ясен план за дългосрочна инвестиция в развитието на български таланти. Като консултантска организация с фокус във внедряването на бизнес приложения, базирани на Microsoft технологии, служителите ни в по-голямата си част са консултанти по Microsoft Dynamics 365. В същото време огромен напредък има и центърът ни за споделени услуги, в който хората работят за почти всички клонове на компанията. Екипите ни работят – от разстояние и на място, с меджународни клиенти и съвместно с колегите от офисите, в които Hitachi Solutions е представена. И съответно получават най-доброто от двата свята – българския и т.нар. западен.

Присъединете се към нас!

Вижте всички свободни позиции тук:

Careers at Hitachi Solutions (smartrecruiters.com)

Партньорите ни от Hitachi Solutions ще вземат участие на кариерното изложение в Лондон на 02 април. В следващите редове споделят вълнението си за него, както и ценна информация за компанията:Ние сме Hitachi Solutions Bulgaria!Ние вярваме, че обществото е двигателят на промяната към по-добра бизнес среда и към по-добър живот! Ние вярваме, че всеки човек има право на справедливи условия на труд в собствената си държава! Наша мисия е да задържаме повече таланти в България и да се борим за връщането на такива от чужбина! Цел на откриването на клона ни - Hitachi Solutions Bulgaria, е да предложим на търсещите работа в IT сферата един западен работодател, който се отнася със служителите си по западни стандарти. Предлагайки международна работна среда, възможности за хоризонтално и вертикално развитие, конкурентна заплата, социални придобивки и най-важното – уважително отношение към всеки, ние показваме и доказваме, че българите могат да се реализират и тук, в родината ни, при близките си! Хармония, доверие и уважение – това са ценностите, в които всеки един от нас вярва!Очакваме те на 2-ри април 2023 г. в Кралското географско дружество в Лондон на кариерния форум Bulgaria Wants You! Защото ние търсим ТЕБ!Ще се запознаем и ще ти разкажем за Hitachi Solutions Europe, а именно, че сме технологична компания, част от глобалната група Hitachi – работодател на повече от 400 000 души по целия свят. В Hitachi Solutions работим близо 3000 професионалисти. В Европа наброяваме над 900. Основен фокус на дейността ни е използването и внедряването на достъпни и удобни за потребителите бизнес приложения, базирани на Microsoft cloud, и като един от най-големите Dynamics партньори, компанията е водеща във въвеждането на клиенти в модерния свят. Основният ни офис е във Великобритания. Имаме офиси в Германия, Франция, Португалия.През 2019 г. Hitachi Solutions Europe разшири дейността си и разкри своя IT център в България през есента на същата година.Днес, в българския офис сме близо 100 човека и продължаваме да се разрастваме!Компанията ни има ясен план за дългосрочна инвестиция в развитието на български таланти. Като консултантска организация с фокус във внедряването на бизнес приложения, базирани на Microsoft технологии, служителите ни в по-голямата си част са консултанти по Microsoft Dynamics 365. В същото време огромен напредък има и центърът ни за споделени услуги, в който хората работят за почти всички клонове на компанията. Екипите ни работят – от разстояние и на място, с меджународни клиенти и съвместно с колегите от офисите, в които Hitachi Solutions е представена. И съответно получават най-доброто от двата свята – българския и т.нар. западен.Присъединете се към нас!Вижте всички свободни позиции тук:Careers at Hitachi Solutions (smartrecruiters.com)