Новини

< Назад
18.10.2023

Hitachi Solutions Bulgaria насърчава български таланти да се завърнат в родината

Hitachi - главна снимка

Hitachi Solutions Bulgaria ще вземат участие в събитиетона Bulgaria Wants You във Виена на 4 ноември!

По време на форума „Кариера и живот – защо в България?“ български компании ще представят на диаспората ни в австрийската столица реални възможности за развитие в родината.

Екипът на Hitachi Solutions Bulgaria ще очаква всеки посетител на своя щанд, където ще предложи възможности за кариерна реализация в компанията и ще представи своите амбиции за бъдещето. Компанията ще покаже на българските таланти, че могат да се реализират и да постигнат големи успехи и на родна земя.

Hitachi Solutions Bulgaria е технологична консултантска компания, която е част от българския професионален IT пейзаж от 2019 г., когато открива първия си офис в страната. Тяхната дейност е фокусирана върху използването и внедряването на достъпни и удобни за потребителите бизнес приложения и, като един от най- големите Dynamics партньори, е водеща във въвеждането на клиенти в модерния свят. 

Hitachi Solutions Bulgaria не спират да следват и една от мисиите си да помагат на  повече българи да намерят своя доверен работодател в страната си и да не се налага да емигрират. Те твърдо вярват в потенциала на сънародниците ни и се стремят да бъдат работодател, за който хората са на първо място, който се грижи за тях, цени тяхното мнение и гради бъдещото си развитие заедно с тях. Те всекидневно отстояват своите ценности: хармония, доверие и уважение!         

По настоящем Hitachi Solutions Bulgaria наброява 125 души и продължава да се разраства! Компанията има ясен план за дългосрочна инвестиция в развитието на български таланти, предлага на търсещите работа в IT сферата международна работна среда, конкурентна заплата, социални придобивки и най-важното – уважително отношение към всеки. През месец октомври компанията се премести в нов, много по-голям офис, за да отговори на нуждите на нарасналия брой служители. Новият работен дом се простира на над 1200 кв.м. площ, има обособени open space пространства, 6 конферентни зали, 2 кухни, зони за релакс и за игри, библиотека, огромна тераса, която обгръща целия последен 20 етаж на една от най-новите бизнес сгради в София. Компанията е възприела хибридния начин на работа и по този начин хората могат да редуват уюта на дома с удобствата и комфорта, които предлага модерния офис. 

Всички вакантни позиции, които компанията предлага, може да видите тук

Събитието „Кариера и живот- защо в България?“ е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/viena-0 

Hitachi Solutions Bulgaria ще вземат участие в събитиетона Bulgaria Wants You във Виена на 4 ноември!По време на форума „Кариера и живот – защо в България?“ български компании ще представят на диаспората ни в австрийската столица реални възможности за развитие в родината.Екипът на Hitachi Solutions Bulgaria ще очаква всеки посетител на своя щанд, където ще предложи възможности за кариерна реализация в компанията и ще представи своите амбиции за бъдещето. Компанията ще покаже на българските таланти, че могат да се реализират и да постигнат големи успехи и на родна земя.Hitachi Solutions Bulgaria е технологична консултантска компания, която е част от българския професионален IT пейзаж от 2019 г., когато открива първия си офис в страната. Тяхната дейност е фокусирана върху използването и внедряването на достъпни и удобни за потребителите бизнес приложения и, като един от най- големите Dynamics партньори, е водеща във въвеждането на клиенти в модерния свят. Hitachi Solutions Bulgaria не спират да следват и една от мисиите си да помагат на  повече българи да намерят своя доверен работодател в страната си и да не се налага да емигрират. Те твърдо вярват в потенциала на сънародниците ни и се стремят да бъдат работодател, за който хората са на първо място, който се грижи за тях, цени тяхното мнение и гради бъдещото си развитие заедно с тях. Те всекидневно отстояват своите ценности: хармония, доверие и уважение!         По настоящем Hitachi Solutions Bulgaria наброява 125 души и продължава да се разраства! Компанията има ясен план за дългосрочна инвестиция в развитието на български таланти, предлага на търсещите работа в IT сферата международна работна среда, конкурентна заплата, социални придобивки и най-важното – уважително отношение към всеки. През месец октомври компанията се премести в нов, много по-голям офис, за да отговори на нуждите на нарасналия брой служители. Новият работен дом се простира на над 1200 кв.м. площ, има обособени open space пространства, 6 конферентни зали, 2 кухни, зони за релакс и за игри, библиотека, огромна тераса, която обгръща целия последен 20 етаж на една от най-новите бизнес сгради в София. Компанията е възприела хибридния начин на работа и по този начин хората могат да редуват уюта на дома с удобствата и комфорта, които предлага модерния офис. Всички вакантни позиции, които компанията предлага, може да видите тукСъбитието „Кариера и живот- защо в България?“ е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация тук: https://bulgariawantsyou.com/events/viena-0