Новини

< Назад
08.02.2023

Фирма АНДИ ще участва на събитието Пловдив: Кариера и живот - Защо в България?

Фирма АНДИ е основана през 1993 г. в град Пловдив. Утвърждава се като една от водещите на българския пазар в областта на проектиране, доставка на оборудване, изграждане и поддръжка на системи за сигурност, пожарогасене, слаботокови и електроинсталации. 

Мисията на компанията е да подкрепя бизнеса и хората чрез експертни и иновативни решения за сигурност! 

Дейността на АНДИ е свързана с високотехнологични проекти, които дават възможности за израстване и развитие на всеки човек от екипа. По различните направления в АНДИ работят 240 служители в градовете Пловдив, София, Стара Загора, Варна, Бургас, Велико Търново и Кърджали. 

Опознай ценностите, мисията и целите, които фирмата следва вече 30 години! Посети щанда на АНДИ на 11 февруари 2023 (събота) в комплекс С.И.²Л.А. Разбери как може да станеш част от екипа ни!

Регистрирай се за събитието в Пловдив от тук: https://bulgariawantsyou.com/events/plovdiv-2023?

Фирма АНДИ е основана през 1993 г. в град Пловдив. Утвърждава се като една от водещите на българския пазар в областта на проектиране, доставка на оборудване, изграждане и поддръжка на системи за сигурност, пожарогасене, слаботокови и електроинсталации. Мисията на компанията е да подкрепя бизнеса и хората чрез експертни и иновативни решения за сигурност! Дейността на АНДИ е свързана с високотехнологични проекти, които дават възможности за израстване и развитие на всеки човек от екипа. По различните направления в АНДИ работят 240 служители в градовете Пловдив, София, Стара Загора, Варна, Бургас, Велико Търново и Кърджали. Опознай ценностите, мисията и целите, които фирмата следва вече 30 години! Посети щанда на АНДИ на 11 февруари 2023 (събота) в комплекс С.И.²Л.А. Разбери как може да станеш част от екипа ни!Регистрирай се за събитието в Пловдив от тук: https://bulgariawantsyou.com/events/plovdiv-2023?