Новини

< Назад
06.03.2023

Две престижни награди за Happy в Лондон

Happy се превърна в Ресторант на годината в Лондон и ресторант с най-добро обслужване в Англия. За това си отличие компанията е получила подкрепа от 1 000 000 клиенти, гласували на Британските награди за най-добър ресторант.
Те бяха избрани сред 25 000 заведения в Лондон и още 123 000 във Великобритания.
Сред състезателите за отличие са били ресторанти като Айви, Гаврош, империя като Новиков и много други. Още през 1917-та година Айви се превръща в любим ресторант на лондончани, а Гаврош притежава две звезди Мишлен.
Собствениците на Happy излизат на една сцена заедно със звезди като Алдо Зилди и шеф Новели, който е четирикратен носител на звезда „Мишлен“. Емоцията, която са изпитали в този момент не може да се опише с думи.
От компанията са изключително благодарни на своите клиенти, заради които са достигнали тези отличия. Причината ресторантът да бъде обичан и избран от своите клиенти е грижата, която полага за тях.
„Вие сте тези, които ни мотивирате да ставаме все по-добри всеки ден – тук в България и където и другаде да сме – мястото няма значение, защото нашите Нарру стандарти са едни и същи навсякъде.“ – споделят от Happy
Всеки един ресторант на Британските награди е представил точно определена кухня като тайландска, италианска, китайска, стекхаус или друго, а Happy избират разнообразието, в което всеки клиент може да намери това, което обича.

„Защото Нарру е не просто заведение за хранене, а социално място, което ни събира около една маса да споделяме моменти заедно.“, казват още от компанията в своето писмо към клиентите си.
Ние вярваме, че отличията и признанията за Happy тепърва предстоят. За компания, която се грижи за своите клиенти, кара ги да се чувстват добре и поддържа и надскача своите стандарти, успехът е неизбежен.

Happy се превърна в Ресторант на годината в Лондон и ресторант с най-добро обслужване в Англия. За това си отличие компанията е получила подкрепа от 1 000 000 клиенти, гласували на Британските награди за най-добър ресторант.Те бяха избрани сред 25 000 заведения в Лондон и още 123 000 във Великобритания.Сред състезателите за отличие са били ресторанти като Айви, Гаврош, империя като Новиков и много други. Още през 1917-та година Айви се превръща в любим ресторант на лондончани, а Гаврош притежава две звезди Мишлен.Собствениците на Happy излизат на една сцена заедно със звезди като Алдо Зилди и шеф Новели, който е четирикратен носител на звезда „Мишлен“. Емоцията, която са изпитали в този момент не може да се опише с думи.От компанията са изключително благодарни на своите клиенти, заради които са достигнали тези отличия. Причината ресторантът да бъде обичан и избран от своите клиенти е грижата, която полага за тях.„Вие сте тези, които ни мотивирате да ставаме все по-добри всеки ден – тук в България и където и другаде да сме – мястото няма значение, защото нашите Нарру стандарти са едни и същи навсякъде.“ – споделят от HappyВсеки един ресторант на Британските награди е представил точно определена кухня като тайландска, италианска, китайска, стекхаус или друго, а Happy избират разнообразието, в което всеки клиент може да намери това, което обича.„Защото Нарру е не просто заведение за хранене, а социално място, което ни събира около една маса да споделяме моменти заедно.“, казват още от компанията в своето писмо към клиентите си.Ние вярваме, че отличията и признанията за Happy тепърва предстоят. За компания, която се грижи за своите клиенти, кара ги да се чувстват добре и поддържа и надскача своите стандарти, успехът е неизбежен.