Новини

< Назад
15.09.2022

Доц. д-р Милена Георгиев: Все повече млади българи се връщат у нас

Тя е доцент по молекулярна биология с интереси в сфери като генетика и персонализирана биомедицина. Лектор на многобройни национални и международни конгреси, автор, редактор и рецензент на стотици научни и научнопопулярни публикации. Тя е доц. д-р Милена Георгиева и избира България пред всички останали държави в света.

Какво кара един изключително успешен учен да предпочете “лабораторията на живота” в БАН, пред работа за хиляди долари и престиж, ще ни разкажат Дани и Жани в поредния епизод на „21 Причини“. Поредица, която има за цел да покаже историите на хора, които избраха да живеят и да се развиват в България.

Ето какво има да ни сподели доц. д-р Милена Георгиева:

Еп. 12 | Доц. д-р Милена Георгиева - Ти създаваш съдбата си - YouTube

Тя е доцент по молекулярна биология с интереси в сфери като генетика и персонализирана биомедицина. Лектор на многобройни национални и международни конгреси, автор, редактор и рецензент на стотици научни и научнопопулярни публикации. Тя е доц. д-р Милена Георгиева и избира България пред всички останали държави в света.Какво кара един изключително успешен учен да предпочете “лабораторията на живота” в БАН, пред работа за хиляди долари и престиж, ще ни разкажат Дани и Жани в поредния епизод на „21 Причини“. Поредица, която има за цел да покаже историите на хора, които избраха да живеят и да се развиват в България.Ето какво има да ни сподели доц. д-р Милена Георгиева:Еп. 12 | Доц. д-р Милена Георгиева - Ти създаваш съдбата си - YouTube