Новини

< Назад
03.04.2024

Coca-Cola Europacific Partners част от „Берлин: Кариера и живот – защо в България?“

CCEP_Logo

Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) е световен лидер на пазара за бързооборотни стоки. Произвеждат, доставят и продават някои от най-любимите марки в света. Оперират в 31 държави -  в Европа, Австралия, Индонезия, Пасифик и Югоизточна Азия.

Днес, в офисите им в София и Варна, работят близо 1400 човека и продължават да се разрастват. Компанията има стратегия за дългосрочна инвестиция в развитието на български таланти. „България има нужда от всеки един българин и ние сме горди, че даваме възможност на всеки за работа в модерна и приятелска работна среда, достойно заплащане, справедливи условия на труд и професионално развитие.“, това е част от философията на компанията.

Хората за Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) са най-ценни и държат всеки техен служител да се чувства добре, сигурен и вдъхновен, като компанията ги насърчава и дава възможности за развитие.

Може да посетите щанда на Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) на събитието „Берлин: Кариера и живот – защо в България?“ на 13-ти април и да попитате всичко, което ви интересува. Ето какво споделя компанията за себе си:

 

  1. Възможности за развитие: Ние не само предлагаме работа, но и кариерен път. Вярваме в непрекъснатото обучение и развитие на нашите служители.
  2. Иновации и вдъхновение: Като световен лидер в индустрията на безалкохолните напитки, постоянно се стремим към иновации. Работата при нас означава да бъдете в средата на вдъхновяващи проекти и идеи.
  3. “Всеки е добре дошъл“: В CCEP, сме горди с нашата разнообразна работна среда, където всеки служител може да бъде себе си, да е уважаван и ценен.
  4. Социална отговорност: Вярваме във връзката между бизнеса и обществото. Всяка година активно се ангажираме с различни инициативи и проекти за подпомагане.
  5. Благосъстояние: Разбираме важността на баланса между работа и личен живот и затова предлагаме гъвкаво работно време и хибриден начин на работа, както и програми за благополучие и подкрепяща среда (Wellbeing First Aiders).
  6. Забавление: Доброто настроение е важна част от работата ни. Организираме различни събития, за да се чувстват хората ни добре и да се забавляваме заедно.

 

Усетете атмосферата на Coca-Cola Europacific Partners: https://vimeo.com/834100972/2499ef4452

 

Регистрирайте се безплатно за събитието ни в Берлин тук: https://bulgariawantsyou.com/events/berlin

 

Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) е световен лидер на пазара за бързооборотни стоки. Произвеждат, доставят и продават някои от най-любимите марки в света. Оперират в 31 държави -  в Европа, Австралия, Индонезия, Пасифик и Югоизточна Азия.Днес, в офисите им в София и Варна, работят близо 1400 човека и продължават да се разрастват. Компанията има стратегия за дългосрочна инвестиция в развитието на български таланти. „България има нужда от всеки един българин и ние сме горди, че даваме възможност на всеки за работа в модерна и приятелска работна среда, достойно заплащане, справедливи условия на труд и професионално развитие.“, това е част от философията на компанията.Хората за Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) са най-ценни и държат всеки техен служител да се чувства добре, сигурен и вдъхновен, като компанията ги насърчава и дава възможности за развитие.Може да посетите щанда на Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) на събитието „Берлин: Кариера и живот – защо в България?“ на 13-ти април и да попитате всичко, което ви интересува. Ето какво споделя компанията за себе си: Възможности за развитие: Ние не само предлагаме работа, но и кариерен път. Вярваме в непрекъснатото обучение и развитие на нашите служители.Иновации и вдъхновение: Като световен лидер в индустрията на безалкохолните напитки, постоянно се стремим към иновации. Работата при нас означава да бъдете в средата на вдъхновяващи проекти и идеи.“Всеки е добре дошъл“: В CCEP, сме горди с нашата разнообразна работна среда, където всеки служител може да бъде себе си, да е уважаван и ценен.Социална отговорност: Вярваме във връзката между бизнеса и обществото. Всяка година активно се ангажираме с различни инициативи и проекти за подпомагане.Благосъстояние: Разбираме важността на баланса между работа и личен живот и затова предлагаме гъвкаво работно време и хибриден начин на работа, както и програми за благополучие и подкрепяща среда (Wellbeing First Aiders).Забавление: Доброто настроение е важна част от работата ни. Организираме различни събития, за да се чувстват хората ни добре и да се забавляваме заедно. Усетете атмосферата на Coca-Cola Europacific Partners: https://vimeo.com/834100972/2499ef4452 Регистрирайте се безплатно за събитието ни в Берлин тук: https://bulgariawantsyou.com/events/berlin