Новини

< Назад
09.03.2022

BULGARIA WANTS YOU В ПОДКРЕПА НА БЕЖАНЦИТЕ ОТ УКРАЙНА

Ние от Bulgaria Wants You сме загрижени за съдбата на украинския народ и като платформа за кариера и живот в България вярваме, че можем да бъдем полезни на бежанците от Украйна, търсещи работа и подслон у нас. С подкрепата на българските работодатели се надяваме те да намерят тук стабилност и спокойствие в тази трудна ситуация.

Bulgaria Wants You ще споделя и популяризира във всички свои канали конкретни обяви и инициативи на партньори на платформата, в случай че осигуряват и подслон за идващите граждани от Украйна.

Отделно сайтът за кариера и живот в България, ще популяризира всеки акт на съпричастност и ще публикува безплатно всяко предложение за работа, което осигурява подслон или друг вид хуманитарна помощ и на компании, които не са партньори на инициативата.

Всички обяви подходящи за украински граждани в сайта ще бъдат отбелязани със специален знак за неограничен период от време, както и ще бъде въведен филтър за разширено търсене, за тяхно улеснение.

За повече информация може да се обръщате към посочените контакти в сайтa Bulgaria Wants You.

Ние от Bulgaria Wants You сме загрижени за съдбата на украинския народ и като платформа за кариера и живот в България вярваме, че можем да бъдем полезни на бежанците от Украйна, търсещи работа и подслон у нас. С подкрепата на българските работодатели се надяваме те да намерят тук стабилност и спокойствие в тази трудна ситуация.Bulgaria Wants You ще споделя и популяризира във всички свои канали конкретни обяви и инициативи на партньори на платформата, в случай че осигуряват и подслон за идващите граждани от Украйна.Отделно сайтът за кариера и живот в България, ще популяризира всеки акт на съпричастност и ще публикува безплатно всяко предложение за работа, което осигурява подслон или друг вид хуманитарна помощ и на компании, които не са партньори на инициативата.Всички обяви подходящи за украински граждани в сайта ще бъдат отбелязани със специален знак за неограничен период от време, както и ще бъде въведен филтър за разширено търсене, за тяхно улеснение.За повече информация може да се обръщате към посочените контакти в сайтa Bulgaria Wants You.