Новини

< Назад
29.03.2023

Bulgaria Wants You със собствен щанд на събитието Лондон: Кариера и живот – защо в България?

На 2 април в Лондон ще се проведе първото за тази година събитие в чужбина „Кариера и живот – Защо в България?“. На него всички българи, живеещи на Острова, ще имат възможност да се запознаят много български работодатели и с кариерните възможности, които предлагат те.

Bulgaria Wants You също ще има собствен щанд, на който можеш да получиш кариерна консултация.
Ще имаш възможност да научиш ценни съвети от HR специалист, а до него представител на Сдружение ДНК - Движение за национална кауза ще съдейства за разрешаването на казуси, свързани с прибирането ти обратно в България.

Очакваме на събитието да присъстват над 1 000 посетители, а местата вече са изчерпани.

Все пак, форумът продължава пет часа и ако в течение на деня се освободят места, можем да допуснем и допълнителни посетители, извън регистрираните.

На 2 април в Лондон ще се проведе първото за тази година събитие в чужбина „Кариера и живот – Защо в България?“. На него всички българи, живеещи на Острова, ще имат възможност да се запознаят много български работодатели и с кариерните възможности, които предлагат те.Bulgaria Wants You също ще има собствен щанд, на който можеш да получиш кариерна консултация. Ще имаш възможност да научиш ценни съвети от HR специалист, а до него представител на Сдружение ДНК - Движение за национална кауза ще съдейства за разрешаването на казуси, свързани с прибирането ти обратно в България.Очакваме на събитието да присъстват над 1 000 посетители, а местата вече са изчерпани.Все пак, форумът продължава пет часа и ако в течение на деня се освободят места, можем да допуснем и допълнителни посетители, извън регистрираните.