Новини

< Назад
31.03.2023

Bulgaria Wants You – част от най-голямата работодателска организация в Европа

Bulgaria Wants You e най-новият член на сдружението на италианското предприемачество в България – „Конфиндустрия България“, част от семейството на най-голямата работодателска организация в Европа Confindustria Italia.

Вероника Панова, мениджър продажби и връзка с клиенти представляваше Платформата Bulgaria Wants You на традиционния коктейл на „Комитета на жените на Конфиндустрия България“, който се проведе в  Асоцииран бизнес център на Entract 127.

Дамите, присъстващи на коктейла, имаха възможност да обсъдят идеи за бизнес развитието на страната ни и дискутираха актуални теми.

Събитието бе открито от директора на Асоциацията Мила Ненова, която представи заместник-ръководителя на мисията на италианското посолство в България Анна Куатроне.

На коктейла присъстваха още д-р Росица Врабевска от Сдружено частно училище „Цар Симеон Велики“ и  доц. Дорина Добрева, председател на „Българската асоциация за инсулт и афазия”.

Bulgaria Wants You e най-новият член на сдружението на италианското предприемачество в България – „Конфиндустрия България“, част от семейството на най-голямата работодателска организация в Европа Confindustria Italia.Вероника Панова, мениджър продажби и връзка с клиенти представляваше Платформата Bulgaria Wants You на традиционния коктейл на „Комитета на жените на Конфиндустрия България“, който се проведе в  Асоцииран бизнес център на Entract 127.Дамите, присъстващи на коктейла, имаха възможност да обсъдят идеи за бизнес развитието на страната ни и дискутираха актуални теми.Събитието бе открито от директора на Асоциацията Мила Ненова, която представи заместник-ръководителя на мисията на италианското посолство в България Анна Куатроне.На коктейла присъстваха още д-р Росица Врабевска от Сдружено частно училище „Цар Симеон Велики“ и  доц. Дорина Добрева, председател на „Българската асоциация за инсулт и афазия”.