Новини

< Назад
19.09.2022

Български IT хъб е сред най-големите доставчици в света на цялостни IT услуги.

Schwarz IT България е дигиталното сърце на водещата световна ритейл група Schwarz. Групата, със седалище Neckarsulm в Баден-Вюртемберг, обединява познатите конкурентни търговски вериги Lidl и Kaufland, компанията за рециклиране Pre Zero и компанията за производство Schwarz Produktion.

Българският IT хъб е първият и най-голям за групата, като част от глобална стратегия за обособяване на IT центрове в ключови точки по света.

Компанията обслужва и предоставя ИТ инфраструктура, платформи и бизнес приложения на четирите направления на глобалната ритейл група с над 500 000 служители по целия свят и над 12 900 физически магазина в повече от 30 страни. Така днес Schwarz IT спокойно може да се нареди сред големите доставчици на цялостни ИТ услуги в света. България е първата държава, в която немската група решава да разшири своите ИТ операции. И така предоставя уникална възможност за реализация на ИТ специалистите у нас. Дигиталният хъб на групата е бързо развиваща се компания с 450 служители. Няма изненада, че Schwarz IT България предлага едни от най-добрите условия на работа – стабилност и сигурност, разнообразни и вълнуващи проекти, нови технологии и обмяна на опит с международни екипи, изключително добри възможности за развитие.

Като един от централните доставчици на IT услуги, Schwarz IT България отговаря за предоставянето на IT инфраструктура, платформи и бизнес приложения.

От 2022 Schwarz IT е партньор и на кампанията Bulgaria Wants You и инициативата „ДНК карта – билет за завръщане!“, насочена именно към ИТ експерти, придобили опит в чужбина, които компанията иска да присъедини към своя екип, като им осигурява по 10 000 лв. за тяхното завръщане. Досега близо 15 души са се завърнали от различни краища на света благодарение на добрите условия в компанията.

На 09 октомври Schwarz IT  ще бъде в Мюнхен, за да се срещне с всички българи, които имат интерес за развитие в IT сферата в България. Представители на компанията ще разкажат от първо лице какво е да работиш за голяма международна и бързо развиваща се компания с глобален мащаб.

Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events

Schwarz IT България е дигиталното сърце на водещата световна ритейл група Schwarz. Групата, със седалище Neckarsulm в Баден-Вюртемберг, обединява познатите конкурентни търговски вериги Lidl и Kaufland, компанията за рециклиране Pre Zero и компанията за производство Schwarz Produktion.Българският IT хъб е първият и най-голям за групата, като част от глобална стратегия за обособяване на IT центрове в ключови точки по света.Компанията обслужва и предоставя ИТ инфраструктура, платформи и бизнес приложения на четирите направления на глобалната ритейл група с над 500 000 служители по целия свят и над 12 900 физически магазина в повече от 30 страни. Така днес Schwarz IT спокойно може да се нареди сред големите доставчици на цялостни ИТ услуги в света. България е първата държава, в която немската група решава да разшири своите ИТ операции. И така предоставя уникална възможност за реализация на ИТ специалистите у нас. Дигиталният хъб на групата е бързо развиваща се компания с 450 служители. Няма изненада, че Schwarz IT България предлага едни от най-добрите условия на работа – стабилност и сигурност, разнообразни и вълнуващи проекти, нови технологии и обмяна на опит с международни екипи, изключително добри възможности за развитие.Като един от централните доставчици на IT услуги, Schwarz IT България отговаря за предоставянето на IT инфраструктура, платформи и бизнес приложения.От 2022 Schwarz IT е партньор и на кампанията Bulgaria Wants You и инициативата „ДНК карта – билет за завръщане!“, насочена именно към ИТ експерти, придобили опит в чужбина, които компанията иска да присъедини към своя екип, като им осигурява по 10 000 лв. за тяхното завръщане. Досега близо 15 души са се завърнали от различни краища на света благодарение на добрите условия в компанията.На 09 октомври Schwarz IT  ще бъде в Мюнхен, за да се срещне с всички българи, които имат интерес за развитие в IT сферата в България. Представители на компанията ще разкажат от първо лице какво е да работиш за голяма международна и бързо развиваща се компания с глобален мащаб.Входът е свободен, но регистрацията е задължителна оттук: https://bulgariawantsyou.com/events