Новини

< Назад
27.02.2023

Българска платформа за подбор на кадри nPloy с амбиция да работи в Канада

Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy официално обяви, че работи на румънския пазар, след като успя да привлече инвестиция в размер на 4 милиона лева през 2022 г. Приложението е активно на румънския пазар от октомври 2022 г. и вече има над 100 компании, които търсят кандидати през платформата, а 1500 са хората, решили да намерят нова работа онлайн.

Амбициите на nPloy обаче не спират до тук. В момента екипът на компанията проучва различни пазари. А преди края на лятото се очаква компанията да е финализирала сделка по набиране на нов рунд кръг от инвестиции.

Вече имаме потенциални партньори и на канадския пазар. Водим преговори за Канада, за Южна Африка. Те са на ниво, в което все още не е ясно дали ще се получи, но разглеждаме различни пазари. Със сигурност искаме да станем лидер в България, Румъния и останалите съседни държави. Така че това е дългосрочна цел на компанията, казва Борис Колев, съосновател на nPloy пред Economic.bg.

Анализ на пазара

Екипът на компанията внимателно анализира потенциалните нови пазари. Основните параметри, които взимат под внимание са нивото на недостиг на кадри в съответната държава, какъв тип компании наемат най – много хора. Демографията на държавата е много важна, защото хората над определена възраст ползват по-трудно модерни приложения. Въпреки че основните им потребители са хората от по-младото поколение, не липсват и такива с по-голям опит. С особен интерес екипът на компанията в момента анализира именно каналите, по които успяват да достигнат до хората с по-голям житейски опит.

 

Научи повече тук: https://www.economic.bg/bg/a/view/bylgarska-n-ploy-ima-ambicija-da-raboti-v-kanada

Българският стартъп за онлайн търсене на работа nPloy официално обяви, че работи на румънския пазар, след като успя да привлече инвестиция в размер на 4 милиона лева през 2022 г. Приложението е активно на румънския пазар от октомври 2022 г. и вече има над 100 компании, които търсят кандидати през платформата, а 1500 са хората, решили да намерят нова работа онлайн.Амбициите на nPloy обаче не спират до тук. В момента екипът на компанията проучва различни пазари. А преди края на лятото се очаква компанията да е финализирала сделка по набиране на нов рунд кръг от инвестиции.Вече имаме потенциални партньори и на канадския пазар. Водим преговори за Канада, за Южна Африка. Те са на ниво, в което все още не е ясно дали ще се получи, но разглеждаме различни пазари. Със сигурност искаме да станем лидер в България, Румъния и останалите съседни държави. Така че това е дългосрочна цел на компанията, казва Борис Колев, съосновател на nPloy пред Economic.bg.Анализ на пазараЕкипът на компанията внимателно анализира потенциалните нови пазари. Основните параметри, които взимат под внимание са нивото на недостиг на кадри в съответната държава, какъв тип компании наемат най – много хора. Демографията на държавата е много важна, защото хората над определена възраст ползват по-трудно модерни приложения. Въпреки че основните им потребители са хората от по-младото поколение, не липсват и такива с по-голям опит. С особен интерес екипът на компанията в момента анализира именно каналите, по които успяват да достигнат до хората с по-голям житейски опит. Научи повече тук: https://www.economic.bg/bg/a/view/bylgarska-n-ploy-ima-ambicija-da-raboti-v-kanada