Новини

< Назад
26.05.2021

Андрей Арнаудов жури в Career Show Awards 2021

Водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2021 обявиха членовете на журито. Сред имената е и съоснователят на Bulgaria Wants You Андрей Арнаудов, на когото организаторите се довериха заради доказания професионализъм, опит и визия за бъдещето.

Престижното жури на Career Show Awards ще оцени най-добрите работодателски практики в над 50 категории, разделени в 5 групи. Освен като най-добър работодател, компаниите ще бъдат оценени и в категории, представящи техни проекти и практики. Такива са „Employer Branding стратегия", „Стратегия за онбординг", „Стратегия Баланс работа и личен живот”, “Стратегия за толерантност и приобщаване” и други. В категория „Стратегия за управление на кризи" компаниите могат да разкажат повече за своя опит в кризисни ситуации и как са се адаптирали и мобилизирали по време на извънредни събития.

„Изключително се радваме, че г-н Андрей Арнаудов прие поканата ни да стане член на журито на Career Show Awards. Всеки член на журито е подбран внимателно, за да гарантираме, че оценяването се основава на обективност, висок професионализъм, солиден опит и визия за бъдещето. Екипът на журито се състои от професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери, за да заложим на високо ниво на оценяване и да съберем различни гледни точки за проектите, взели участие в конкурса”, споделят от организаторите.

Всяка компания, която иска да кандидатства в наградите, може да го направи от тук: https://careershow.bg/awards/register/ до 25 юни 2021 г.

Водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2021 обявиха членовете на журито. Сред имената е и съоснователят на Bulgaria Wants You Андрей Арнаудов, на когото организаторите се довериха заради доказания професионализъм, опит и визия за бъдещето.Престижното жури на Career Show Awards ще оцени най-добрите работодателски практики в над 50 категории, разделени в 5 групи. Освен като най-добър работодател, компаниите ще бъдат оценени и в категории, представящи техни проекти и практики. Такива са „Employer Branding стратегия", „Стратегия за онбординг", „Стратегия Баланс работа и личен живот”, “Стратегия за толерантност и приобщаване” и други. В категория „Стратегия за управление на кризи" компаниите могат да разкажат повече за своя опит в кризисни ситуации и как са се адаптирали и мобилизирали по време на извънредни събития.„Изключително се радваме, че г-н Андрей Арнаудов прие поканата ни да стане член на журито на Career Show Awards. Всеки член на журито е подбран внимателно, за да гарантираме, че оценяването се основава на обективност, висок професионализъм, солиден опит и визия за бъдещето. Екипът на журито се състои от професионалисти с дългогодишен опит в различни сфери, за да заложим на високо ниво на оценяване и да съберем различни гледни точки за проектите, взели участие в конкурса”, споделят от организаторите.Всяка компания, която иска да кандидатства в наградите, може да го направи от тук: https://careershow.bg/awards/register/ до 25 юни 2021 г.