Новини

< Назад
24.03.2022

АНДРЕЙ АРНАУДОВ: БУРГАС Е СРЕД ТРИТЕ НАЙ-ДОБРЕ РАБОТЕЩИ ОБЩИНИ У НАС

„Живот и кариера – защо в България?“ е първото по рода си събитие в Бургас. В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Със свои щандове ще присъстват 22 от най-отговорните компании в страната. Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на www.bulgariawantsyou.com/events

По традиция събитието „Живот и кариера-защо в България“ ще бъде открито от основателите на платформата Bulgaria wants you – Иван Христов и Андрей Арнаудов.

„Община Бургас е една от трите най-добре работещи общини в България, според мен. През изминалата година с екипа на Bulgaria wants you посетихме много градове и това са моите лични наблюдения. Още с влизане в града е видимо, че той има европейски облик. В разговорите и преговорите с различните компании винаги го давам за пример като „реално функциониращ“ град. Нямам никакви съмнение, че инвестициите в него тепърва ще достигат впечатляващи стойности. Не е случаен и изборът на Бургас за първото голямо събитие „Живот и кариера- защо в България“ през 2022 година. Това е форум, в който над 20 от отговорните работодатели в страната ще търсят на живо своите нови служители. Заедно с Иван сме горди от инициативата, на която ще сме водещи и организатори.“ – сподели Андрей Арнаудов.

 „Целта е да се мотивират присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно – „Намери причина да останеш“. – разказа Иван Христов.

Лекторите на събитието в Бургас ще бъдат предприемачите Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Андрей Давчев, Геновева Христова, Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions.

След края на официалната част, между 13.30 и 14.30 всеки може да се срещне лично с Иван и Андрей и лекторите, за да се запознае лично и зададе своите въпроси. Ще има и специален щанд, на който водещите ще подписват автографи върху книгите от поредицата „Алманах на Фермата“.

Събитието е подкрепено от Асоциацията на индустриалният капитал в България, а bTV Media Group е ексклузивен медиен партньор.

„Живот и кариера – защо в България?“ е първото по рода си събитие в Бургас. В рамките на 5 часа, освен вдъхновяващи истории на успеха, посетителите ще могат и лично да се запознаят с потенциални бъдещи работодатели. Със свои щандове ще присъстват 22 от най-отговорните компании в страната. Събитието е напълно безплатно, но се изисква предварителна регистрация на www.bulgariawantsyou.com/eventsПо традиция събитието „Живот и кариера-защо в България“ ще бъде открито от основателите на платформата Bulgaria wants you – Иван Христов и Андрей Арнаудов.„Община Бургас е една от трите най-добре работещи общини в България, според мен. През изминалата година с екипа на Bulgaria wants you посетихме много градове и това са моите лични наблюдения. Още с влизане в града е видимо, че той има европейски облик. В разговорите и преговорите с различните компании винаги го давам за пример като „реално функциониращ“ град. Нямам никакви съмнение, че инвестициите в него тепърва ще достигат впечатляващи стойности. Не е случаен и изборът на Бургас за първото голямо събитие „Живот и кариера- защо в България“ през 2022 година. Това е форум, в който над 20 от отговорните работодатели в страната ще търсят на живо своите нови служители. Заедно с Иван сме горди от инициативата, на която ще сме водещи и организатори.“ – сподели Андрей Арнаудов. „Целта е да се мотивират присъстващите да се развиват у нас и да ги запознаем с възможностите за работа, които компаниите в България предоставят. Посетителите ще получат безценни съвети от професионалния и житейски опит на реализирани предприемачи и бизнес лидери. Посланието към всички в залата ще бъде едно – „Намери причина да останеш“. – разказа Иван Христов.Лекторите на събитието в Бургас ще бъдат предприемачите Димитър Караиванов, Дарин Маджаров, Андрей Давчев, Геновева Христова, Иван Георгиев и Евгени Борисов от Pontica Solutions.След края на официалната част, между 13.30 и 14.30 всеки може да се срещне лично с Иван и Андрей и лекторите, за да се запознае лично и зададе своите въпроси. Ще има и специален щанд, на който водещите ще подписват автографи върху книгите от поредицата „Алманах на Фермата“.Събитието е подкрепено от Асоциацията на индустриалният капитал в България, а bTV Media Group е ексклузивен медиен партньор.