Новини

< Назад
01.02.2023

АББ ще участва на събитието Пловдив: Кариера и живот: Защо в България?

АББ е технологичен лидер в електроснабдяването, електрообзавеждането и автоматизацията, позволяващ по-устойчиво и ефективно бъдеще. Решенията на компанията обединяват инженерно ноу-хау и софтуер, за да оптимизират начина, по който нещата се произвеждат, придвижват, захранват и управляват. Надграждайки над 130 години върхови постижения, около 105 000 служители на АББ са ангажирани с иновациите, които ускоряват индустриалната трансформация.

В България компанията има над 2 500 служители и оперира с централен офис в София и четири други клона в страната. Две от производствените бази се намират в Раковски и произвеждат електрически компоненти с ниско и средно напрежение. Други два завода се намират в Петрич – за продукти с ниско напрежение, а в Пловдив има завод за производство на измервателна апаратура.

Работеща през четири основни бизнеса –  Електроснабдяване и електрообзавеждане, Автоматизация на процеси, Задвижване, Роботика и дискретна автоматизация – АББ България успешно взима участие в проекти за сградна автоматизация и подобряване на зарядната инфраструктура за електромобили в страната.

В АББ ценят своите служители и ясно осъзнават, че именно те са ключът към успешния бизнес. Те работят усърдно и фокусирано в развитието на своите професионалисти и млади таланти, предлагайки разнообразни програми за развитие, независимо дали във виртуална среда, в присъствени семинари или като самостоятелно обучение. Ресурсите за обучение и развитие на АББ, подпомагат придобиването на професионални и технически умения, професионални квалификации и лидерски качества.

Компанията ще присъства на събитието в Пловдив: Кариера и живот: Защо в България? Там те ще очакват с нетърпение да се срещнат с млади, талантливи и мотивирани за развитие хора. Повече информация за кариерните им възможности можете да откриете тук: https://bulgariawantsyou.com/employers/abb-balgariya

 

 

 

АББ е технологичен лидер в електроснабдяването, електрообзавеждането и автоматизацията, позволяващ по-устойчиво и ефективно бъдеще. Решенията на компанията обединяват инженерно ноу-хау и софтуер, за да оптимизират начина, по който нещата се произвеждат, придвижват, захранват и управляват. Надграждайки над 130 години върхови постижения, около 105 000 служители на АББ са ангажирани с иновациите, които ускоряват индустриалната трансформация.В България компанията има над 2 500 служители и оперира с централен офис в София и четири други клона в страната. Две от производствените бази се намират в Раковски и произвеждат електрически компоненти с ниско и средно напрежение. Други два завода се намират в Петрич – за продукти с ниско напрежение, а в Пловдив има завод за производство на измервателна апаратура.Работеща през четири основни бизнеса –  Електроснабдяване и електрообзавеждане, Автоматизация на процеси, Задвижване, Роботика и дискретна автоматизация – АББ България успешно взима участие в проекти за сградна автоматизация и подобряване на зарядната инфраструктура за електромобили в страната. В АББ ценят своите служители и ясно осъзнават, че именно те са ключът към успешния бизнес. Те работят усърдно и фокусирано в развитието на своите професионалисти и млади таланти, предлагайки разнообразни програми за развитие, независимо дали във виртуална среда, в присъствени семинари или като самостоятелно обучение. Ресурсите за обучение и развитие на АББ, подпомагат придобиването на професионални и технически умения, професионални квалификации и лидерски качества.Компанията ще присъства на събитието в Пловдив: Кариера и живот: Защо в България? Там те ще очакват с нетърпение да се срещнат с млади, талантливи и мотивирани за развитие хора. Повече информация за кариерните им възможности можете да откриете тук: https://bulgariawantsyou.com/employers/abb-balgariya