Новини

< Назад
20.07.2022

„21 причини“ да живееш в България - Таня Стрингс - Българската Цигуларка

Свирила е на емблематични сцени като финала на Формула 1, ежегодния карнавал в Бразилия, както и на мероприятия на шейхове от Близкия Изток. Животът я среща с Майкъл Джексън, Вин Дизел, Мишел Родригес, както и редки племена от екзотични острови. Как едно младо момиче успява да плени всички континенти със своята цигулка? И наистина ли животът й е бил като приказка от Холивуд? Ще научите от поредицата “21 Причини”!

Тя е проект на Дани и Жани, двама млади ентусиасти, които днес имат мисия – „Да открият хора и истории, които доказват, че в България може да се живее добре“. Дани се връща от “щастливата” Нидерландия, защото смята, че има възможности за развитие в “нещастната” България. Жани пък решава да остане, защото вярва, че тук има почва за доброто и позитивното. И така с много труд и общи усилия след 1 година работа Дани и Жани създават 21 видеа - 21 човешки истории.

Вижте една от тях: Еп. 9 | Tanya Strings - Българската Цигуларка - YouTube

Свирила е на емблематични сцени като финала на Формула 1, ежегодния карнавал в Бразилия, както и на мероприятия на шейхове от Близкия Изток. Животът я среща с Майкъл Джексън, Вин Дизел, Мишел Родригес, както и редки племена от екзотични острови. Как едно младо момиче успява да плени всички континенти със своята цигулка? И наистина ли животът й е бил като приказка от Холивуд? Ще научите от поредицата “21 Причини”!Тя е проект на Дани и Жани, двама млади ентусиасти, които днес имат мисия – „Да открият хора и истории, които доказват, че в България може да се живее добре“. Дани се връща от “щастливата” Нидерландия, защото смята, че има възможности за развитие в “нещастната” България. Жани пък решава да остане, защото вярва, че тук има почва за доброто и позитивното. И така с много труд и общи усилия след 1 година работа Дани и Жани създават 21 видеа - 21 човешки истории.Вижте една от тях: Еп. 9 | Tanya Strings - Българската Цигуларка - YouTube