Кой те иска?

Бул. България 118, Бизнес център Абакус 2, ет. 9, София 1618

Palfinger

ЗА PALFINGER

ПАЛФИНГЕР е международна, технологична и инженерна компания, водещ световен производител и доставчик на иновативни кранове и повдигащи системи. Компанията присъства на местния пазар с център за споделени услуги и два завода, съответно в София, Тенево и Червен Бряг.

ПАЛФИНГЕР предлага перспективи, като надежден и стабилен работодател ръководен от мажоритарния собственик сем. ПАЛФИНГЕР, така и високотехнологична компания обединяваща иновативни софтуерни решения с хардуерните си продукти, които са еталон за качество от поколения.

ЗА ГЛОБАЛНИЯТ БИЗНЕС ЦЕНТЪР ЗА УСЛУГИ СОФИЯ

През 2021 г. създадохме центърът си за глобални бизнес услуги в София, който обслужва региона на Европа, Близкия изток и Азия. При нас намират реализация различни професии –  инженери, специалисти по база данни, финанси, продажби, доставки, ЧР, управление на  проекти, САП, IT. Глобалният бизнес център за услуги е представен в България от локален мениджмънт, който работи с международно ноу-хау и дългогодишен опит.

ЗАЩО ПРИ НАС?

Всеки ден хора със страст, енергия и удоволствие правят ПАЛФИНГЕР това, което е. Нашите ценности ни помагат да изградим фирмена култура, в която служителите да се чувстват вдъхновени, част от решенията и оценени. Нашите служители са тези, които създават стойност за клиентите, партньорите ни и за нас, като глобален екип, с тяхната експертиза, ангажираност, мотивация и умения.

Мотото, което живеем е “Ние ценим хората. Хората създават стойност” се допълва от уважението ни към различията. Ключовите ни ценности са предприемачество, уважение и развитие. Те определят начинът ни на работа, като екип всеки ден.

Издигни се в кариерата! Избери PALFINGER!

Оферти за работа