Кой те иска?

Орбико България дистрибутор, доставчик, логистични услуги. employer
Орбико България ЕООД ул. Челопешко шосе 24 1839, София, България

Орбико България

Здравейте от нас „Орбико България“! Ние сме един от най-големите дистрибутори и доставчици на логистични услуги в България. Част сме от семейството на ,,Орбико Груп“ – компания, която оперира в над 20 държави в Европа и предоставя пълен набор от услуги и бизнес решения за дистрибуция, логистични услуги, маркетинг и управление на бранда за голям брой различни индустрии.

Оперираме на българския пазар от 2003 г. и сме утвърден дистрибутор и партньор за бизнеси в сектора на бързооборoтните стоки, козметиката, фармацевтичните продукти, играчки и текстил, цигари, моторни масла и много други.

Въпреки че сме голяма международна компания, ние се гордеем с това, че сме и семейство и приятели. В Орбико работят над 1200 колеги, като много от тях се развиват в компанията повече от 10 или 15 години. Имаме 7 офиса в страната – в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Благоевгад. Разполагаме с модерна и автоматизирана складова база в София с над 27 000 кв.м. площ.

В Орбико всеки ден се стремим да бъдем най-добри в това, което правим. Отворени сме към промените и приемаме предизвикателствата като възможности. Ние високо ценим личното развитие и всеки служител в Орбико е насърчаван да разгърне своите умения и амбиции. Тук насърчаваме доверието, действаме честно и почтено и проявяваме уважение към всеки. Създаваме безопасна работна среда за нашите служители, която им позволява да достигат пълния си потенциал.

Насърчаваме съвместна и приобщаваща среда, в която всеки член на екипа има възможност да допринесе със своите уникални таланти и идеи.

Също така и се грижим да ни е приятно заедно! Подкрепяме се, пътуваме, спортуваме, организираме си празници, участваме в каузи и събития.

Независимо дали сте опитен професионалист в областта на логистиката или тепърва започвате кариерата си, ние ценим вашия опит и инициативност. И ще се радваме да се срещнем и да поговорим. Разполагаме с редица възможности и позиции в различни отдели и региони – от продажби и маркетинг до ИТ, финанси или складови позиции, подходящи за различни умения и интереси.

Готови ли сте да направите следващата стъпка в кариерата си?

Оферти за работа