Кой те иска?

София, ул. Галичица 22

Междинна станция

Междинна Станция е име, вдъхновено от едноименния роман на Клифърд Саймък. Той разказва за един човек, който се грижи за космическа междинна станция. Тя е пресечна точка на извънземни цивилизации, коя от коя по-различна.

Вече две десетилетия балансират между различните жанрове, между смешното и сериозното, между каузите и забавлението. Натрупали са над 30 успешни формата в българския ефир. Зад Междинна станция стоят десетки реализирани проекти, хиляди часове телевизионно съдържание и милионна аудитория в най-гледаното време на националните телевизии. Имат и такива, с които не се гордеят но именно те ги направиха пример за устойчиво развитие и професионализъм на международно ниво с продукции в Сърбия и Македония.

Това, с което компанията със сигурност се гордее е сплотеният екип от професионалисти, които стоят зад всички тези успехи. Те знаят, че служителите им са двигателя за реализирането на всички идеи, които възникват всеки ден.

Междинна станция е член на Българската асоциация на телевизионните продуценти.

Днес компанията определя тенденциите в съдържанието на българския телевизионен и медиен пазар, както при оригиналните авторски предавания, така и в адаптацията на най-добрите международни лицензионни формати.

Оферти за работа