Новини

< Назад
13.09.2022

Участието на DXC Technology в Мюнхен: Живот и кариера - Защо в България?

DXC Technology е американска IT компания с над 6000 корпоративни клиенти в повече от 70 страни от цял свят, сред които са повече от половината Fortune 500 компании.

В България е представено цялото ни IT портфолио - техническа поддръжка, облачни технологии, разработване на системи за автономни автомобили, мрежи, кибер сигурност, разработване на приложения/софтуери с Java, .Net, C++ и много други. Мисията ни e да съпътстваме клиентите си по пътя към дигиталната им трансформация и IT иновациите.

Кариерните ни възможности варират от стажантски програми и начални технически позиции, през програми за развитие на ИТ таланти до нишови роли и международни проекти с различни next-gen технологии. Служителите ни имат възможност да се развиват в различни насоки, възползвайки се от обучения и допълнителни сертификации според индивидуалните им интереси.

Имаме офиси в София и Варна, като подкрепяме баланса между личен и професионален живот чрез гъвкав модел на работа (преобладаваща работа от вкъщи/офиса/изцяло виртуално) и допълнителни дни платен отпуск.

В Мюнхен ще представим възможностите ни за работа с немски език и техническа насоченост и възможните пътища за развитие в компанията. Ще се радваме да се запознаем с ентусиазирани хора, на които да дадем причина да продължат кариерния си път в България, така че да открият поле за изява на потенциала си и приложение на натрупаните в чужбина знания и опит.

DXC Technology е американска IT компания с над 6000 корпоративни клиенти в повече от 70 страни от цял свят, сред които са повече от половината Fortune 500 компании.В България е представено цялото ни IT портфолио - техническа поддръжка, облачни технологии, разработване на системи за автономни автомобили, мрежи, кибер сигурност, разработване на приложения/софтуери с Java, .Net, C++ и много други. Мисията ни e да съпътстваме клиентите си по пътя към дигиталната им трансформация и IT иновациите.Кариерните ни възможности варират от стажантски програми и начални технически позиции, през програми за развитие на ИТ таланти до нишови роли и международни проекти с различни next-gen технологии. Служителите ни имат възможност да се развиват в различни насоки, възползвайки се от обучения и допълнителни сертификации според индивидуалните им интереси.Имаме офиси в София и Варна, като подкрепяме баланса между личен и професионален живот чрез гъвкав модел на работа (преобладаваща работа от вкъщи/офиса/изцяло виртуално) и допълнителни дни платен отпуск.В Мюнхен ще представим възможностите ни за работа с немски език и техническа насоченост и възможните пътища за развитие в компанията. Ще се радваме да се запознаем с ентусиазирани хора, на които да дадем причина да продължат кариерния си път в България, така че да открият поле за изява на потенциала си и приложение на натрупаните в чужбина знания и опит.