Bulgaria wants you logo
Rotating arrow icon

Този профил е деактивиран.
Желаеш ли да активираш профила си отново?

Ще получиш имейл за активация

Кой те иска?
кв. Индустриален №14Б, Стара Загора
Отговорен работодател

"Ате Пласт" ООД e водещ производител на гъвкави полимерни фолиа и опаковки за индустрията. Фирмата е ориентирана към новостите, водещите тенденции и решения в опаковъчната индустрия. Компанията непрекъснато инвестира в нови по-икономични технологични линии, както в разширяване на базата и складовите пространства, което позволява по-голяма гъвкавост и по-къси срокове на доставка. Във фирмата работят близо 200 човека, като работният процес е непрекъсваем. „Ате Пласт“ ООД е повече от 25 години на пазара и работи с повече от 2000 клиенти в България и Европа.

Нашата широка производствена гама ни позволява да предлагаме фолиа и опаковки за хранително-вкусовата, строителната, мебелната, хигиенната и санитарна промишленост. Разполагаме с монослойни и многослойни раздувни екструдерни линии, широк набор от конфекциониращи автомати, флексопечатни машини и кашираща машина. Имаме екип от професионалисти, които са готови да предложат решение за опаковането на широка гама продукти. Доброто производствено планиране и големия капацитет позволяват гъвкавост и динамика при доставките на нашите клиенти и партньори. Собственото производство на полиетилен повишава производителността на клиентите, защото сме специалисти в избора на подходяща машина, нейната скорост и бариерни характеристики на фолиото според употребата му. От 2011 г. компанията е сертифицирана по BRC – стандарт, който осигурява безопасни условия на производство на опаковъчните материали на храни. Фирмата е въвела система за управление на качеството ISO 9001 и система за управление на околната среда ISO 14001. Част от инициативите на Ате Пласт са засаждане на дръвчета, почистване на замърсени територии и организация на много други кампании.

В рамките на следващите 3 години инвестицията в нов завод ще позволи разкриването на още 35 нови работни места за региона Стара Загора.